Treba vremena da se preusmere svi ti kinezi koji punom parom štampaju `ATI` nalepnice.
Aj nek izađe već jednom ta zakrpljena serija pa da ćapim jednu matoru, prevaziđenu i taze pojeftinjenu 5850, sve nešto mislim da će i ona dobro da me služi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Treba vremena da se preusmere svi ti kinezi koji punom parom štampaju `ATI` nalepnice :: :: Aj nek izađe već jednom ta zakrpljena serija pa da ćapim jednu matoru, prevaziđenu i taze pojeftinjenu 5850, sve nešto mislim da će i ona dobro da me služi. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Pravo da ti kazem, to bi mozda pomoglo AMD-eki - ako bi se nahranio na izvoru (na NV-ovom kazanu) mozda bi najzad napravio nesto zglavno... U stvari, najbolje bi bilo da uzme NV GPU-ove i ugradi ih u ove `nove` karte (ionako i po performansama i oznakama spada u tu klasu - GeForce 6800GT). Joj, sto to behu dobre karte! I dan-danas mi podje voda na usta kad ih se setim! - - - - - - - - - Te karte bi koristile novu seriju drajvera - Detolyst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.