`Srbija i Makedonija zajedno pozivaju PayPal 07. Okt 2010. Srbija i Makedonija se spremaju da zajedno pošalju zvaničan poziv kompaniji PayPal, kako bi taj sistem za elektronsko plaćanje stigao i na naše tržište...`
:: `Srbija i Makedonija zajedno pozivaju PayPa :: 07. Okt 2010 :: Srbija i Makedonija se spremaju da zajedno pošalju zvaničan poziv kompaniji PayPal, kako bi taj sistem za elektronsko plaćanje stigao i na naše tržište... :: :: http://goo.gl/ry0G
Ma sve i da dodje dzaba sve .Kad nas deru ovi lopovi sa carinama.zamislite posalju mojoj zeni iz amerike neki poklon dzidzabidzu ogrlica neko kao srebro mozda i lazno placeno kasnije sam saznao 30 dolara a ove mi naplate carinu od 5000 dinara pa jel to normalno.Poludeo sam rekao sam ne saljite nam visepoklone ko boga vas molim.
PayPal radi, nazalost nema nas na spisku, ali moze da se izabere BIH, bitno je odakle je uplaceno. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
@erestun ja procitah na benchu kao da neki prave ebay account, da li je potrebno ili ne ?
Da li moze neka druga drzava umesto neke u nasem okruzenju (ja sam stavio jednu zapadno evropsku) i da li treba da se upise prava adresa i broj telefona ?
I na kraju sta je `PIN za Online pregled stanja`, online pregledanje kesa na toj Intesa Internet kartici ?
paypal i srbija..stara prica ... kad shvatite da smo mi 8 mil zarobljenih u raljama elite .. mislim da je jos uvek na snazi zakom o zabrani posedovanja stranog racuna ukoliko imate samo srpko drz.. nas finansijski sistem je zestoko zatvoren .. zna se ko drzi vrecu sa parama .. i na taj nacin se stite kao od spoljnih udara .. kod nas je sve na staklenim nogama ..
paypal hoce da zablokira racun ako su placanja izvrsena sa neodgovarajuceg IP regiona .. imas u bih nalog a placas iz srbije.. a kad blokira acount CAO novci..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.