.... bolji AMD? Mislim, da ne gledam link džabanna?
... još par dana do šestikana, i nervoza u zelenome taboru se usijala, takoreći, ferminizirala.... ebo te reviewe, do polovine 2011, nevidimja da o čemu ima da se priča od strane zelenih. Čarobna brojka je 28, ali ne mačkuar, već nanometar... zeleni treba da se jave dvadeset osmog nanometra, dve `iljade jedanaeste, do tada, silence is golden, osim ako ne izazovu neko pojeftinjenje.
Ispostavilo se da je jedini zaključak koji se može izvesti iz ovog članka da ni AMD ni nVidia ne izbacuju na vreme podršku za CF i SLI, rspektivno. A najveći gubitnici su gejmeri koji su dali 400-600 evra za grafički setup. Bastards.
uzeti jednu solidnu grafiku i monitor i igrati se ko coek na normalnoj rezoluciji sa normalnim setupom i brige goni sa ebenim sli ili crossfire kombinacijama....
AMD/ATI uvek izbacuje CF profil i mesec dva pre izlaska igre, e ad nadje se tu neka koja lose radi sa CF, odnosno lose skalira, ali sve sto sam ja probao je radilo bolje nego sa jednom kartom dok sam imao CF, skaliranje posle zavisi u idealnim slucajevima je nekih 80-90%, u nekim igrama i dosta manje....
:: Ispostavilo se da je jedini zaključak koji se može izvesti iz ovog članka da ni AMD ni nVidia ne izbacuju na vreme podršku za CF i SLI, rspektivno. A najveći gubitnici su gejmeri koji su dali 400-600 evra za grafički setup. Bastards :: :: GA-MA785GT-UD3H - X6 1055T - XFX GTX 260 - 4GB DDR3 Geil Ultra Plus - Seagate Barracuda 1TB 32MB - CFT-600-14CS - Chieftec DX-BD-U - Asus VW225N - Altec Lansing ATP :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.