Apple psihopate nista cudno. Da lezim na parama ne bih nista njihovo kupio. PC sasvim lepo zavrsava posao za mnogo mnogo manje para. Kvalitet komponenti za PC je vrhunski tako da po meni nema svrhe kupovati i preplacivati nesto sto je iistog ako ne ilosijeg kvaliteta a o performansama da i ne govorimo.
:: :: Ko ne poslusa raica, taj se zaebo : :: :: Covek zna znanje : :: :: sa.u na stranu, kad god nisam poslusao nekog iskusnijeg, zaebo sam se samo tako.
:: Vidi ga molim te, zajebava me pravo u filateliju... mislim filantropiju :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Ko ne poslusa raica, taj se zaebo : :: :: :: :: Covek zna znanje : :: :: :: :: sa.u na stranu, kad god nisam poslusao nekog iskusnijeg, zaebo sam se samo tako.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.