Ko razume, shvatice... ...i izvali foru dobije nekog parcova... (logitech neki bezveze) ...i pivo... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Haha brava 100noga bravAAA!!! Ce se dogovorimo! __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Slazhem se, iako spadam u one koji ga nerazumeju bash (tj. skoro uopshte).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: `There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don`t :: :: ..................... :: Не воле нас Бугар :: ни Аустроугар :: мрзе нас Јапанц :: и Лилипутанц :: ...................... :: Б. Ђорђевић
:: IA ti je onomatopeja magarca :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: A sta je 1A :: ::
Re: Svašta, gile mene našo da uči kako se glasa magarac
01.10.2010. 12:01
status: user broj poruka: 9121
Nisam stvarno znao :). Hvala !
1A = broj 26
Pozdrav!
:: Znaš li ti gile da sam ja učio školu još onda kad iz bukvara nisu bile proterane sve nepopularne i politički nepodobne životinje. :: :: U slučaju da se ne šališ, pripali kalkulator u windojsu i stavi na scientific. Udri Hex, ukucaj 1A, opali Dec i to je to :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Rebus ili brojke ovako 3+:03+01+10+10 = 26+1 hahaha e zaludjenika a ja jos veci sto odgovaram nesto sto nepostoji a u sto i neradi :::)))) i ima dva odgovora kakvo je to pitanje a?!?!?!??!!??!?1?
Kazhesh da odgovarash na `neshto shto nepostoji, a uz to i neradi`, pa zar to nije najprostije objashnjenje tvog nick-a?! Antimaterija ne postoji, odnosno ne postoji u nashem svetu materije (materija i antimaterija ne mogu da postoje zajedno).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Rebus ili brojke ovako 3+:03+01+10+10 = 26+ :: hahah :: e zaludjenika a ja jos veci sto odgovaram nesto sto nepostoji a u sto i neradi :::)))) i ima dva odgovora kakvo je to pitanje a?!?!?!??!!??!?1? :: :: Sve je relativno !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.