...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kada je ocekivani release date 6xxx serije :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Ako je tako daj što pre da prodam 5770. 100 € ko oce. Ma odustajem više od bilo cega novog. Pa sa 5770 skoro sve igram na high. Jedino ako pocnu da štanciju igre koje nece moci na 5770 (nisam primetio neku veliku razliku u odnosu ni sa 5750 ni sa 5850).A i igre više i ne igram instaliram pa skinem. A inace ovo nije novo , mislim kao vest bilo je vec da ce biti bolja od gtx 460 . Ovo mu dođe tako nešto. A koja ce cena biti? Šuška se šuška i kao vest a bogami šuškace se i novcima!!!
Re: Ama da li ce biti `faster` od tog-i-tog modela serije 5xxx, manje je
26.09.2010. 04:32
status: user broj poruka: 1624
:: bitno! Vazno je da ne bude kao 5xxx - Uncle Fester! No, za crtane filmove bice jamacno dobar, ako je suditi po nazivu (BartS_impson).. :: :
Brate kako te ne mrzi da smaras vise...U redu je da ponekad nekog prozivas,ali ti tako uvek dodjes i da izvines I$ERE$ SE KO BOLESNA KRAVA.
:-)
Mislim kolko god ti,ja ili bilo ko voli nvidiju,a verujem poveci broj forumasa,cinjenica je da je 5xxx serija napravila bum u svetu,kao i kod nas. Gtx 470,480. Su napravili pomek ali daleko od ocekivanog. Najvece odusevljenje je svakako gtx460,a i nadajmo se bolja neka nadolazeca serija...
Ja stvarno najvise od hardvera volim bas graficke karte,pogotovo nvidi-ne,ali kao hardverasi trebamo uvek gledati u buducnost,i na nove proizvode realno i bez predrasuda.Ako je dobar proizvod hvalimo ga ako,ako ne onda mozemo iznositi negativne komentare.A ne laprdati i svoj zivot provoditi na forumu necineci dobro ni sebi ni nikom,samo waste life,whole day,every day till i die...Takve lljude nikad necu razumeti.
Zema Cakeeater je kao wallpaper ovog foruma,i stvarno ne znam kako bi se postavili da on pokusa da bude realan prema crvenima ili DoktorMisterNo.1 prema zelenima.
nije za poredjenje,od Tortojeda su se ogradjivali cak i ljubitelji Nvidia.Tortojed je greske firme Nvidia uperio na forumase koji imaju pozitivno misljenje o ATI -AMD
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: nije za poredjenje,od Tortojeda su se ogradjivali cak i ljubitelji Nvidia.Tortojed je greske firme Nvidia uperio na forumase koji imaju pozitivno misljenje o ATI -AMD
Ti se baš nameračio da mene strpaš u isti koš sa Tortojedom. Nismo mi ni blizu. Jeste da volim AMD i ATi-ja (dok to još uvek može da se radi), ali ne mrzim nVidiju i Intela, jednostavno ih ne volim zbog pokvarene taktitke i monopolističkog ponašanja, zato se uvek i negativno postavljam prema njima. Ali, baš da idem u krajnost, e toliko nenormalan vala nisam.
Jao dautovicu mani me Direkta indirekta i ostalih Mikrosoftovih nebuloza.
Kao sto je kec mama i tata za poredjenje kartica danas,tako ce i Kriza 2 biti u buduce,Chevat i banda iz cryteka su majstori za znojenje grafickih akceleratora i punto
:: O gresis sinko.. :: :: AvP je DX11 Igra koja ima sjajan Benhmark tool, ipak se porede DX11 grafike, nema kriza sta vise da trazi u testovima GTX4xx i 5xx :: :: Da ne razglabamo mi sad pricu da li DX11 donosi nesto ili ne, cinjenica je da je to prvenstveno bila DX9.0C igra.. :: :: Mogli smo i DooM 3 da bacimo na test? : :: :: ::
Re: Re: Re: Evo malo za tortojeda XFX 5970 4gb black edition
26.09.2010. 10:11
status: user broj poruka: 7285
Da Obrade procitao sam da se Korsa od 850w maltene izvrnula na ovom testu. Hvala za info ali cisto sumnjam da nekome moze da koristi ova rezolucija i rezultati iz nje.
Fine su to karte medjutim ovi iz EPS-a mi nista nisu javili za molbu da postave zasebni trafo u mom dvoristu
Re: Re: Re: Re: Evo malo za tortojeda XFX 5970 4gb black edition
26.09.2010. 10:15
status: user broj poruka: 7720
Klokovali su kartu ali je zanimljivo da su uspeli temperaturu da svedu na normalan nivo ,iako mi se ne svidja potrosnja ,malo ljudi ce kupiti tu kartu ,ali pitao si za crysis i eto.
:: Da Obrade procitao sam da se Korsa od 850w maltene izvrnula na ovom testu :: Hvala za info ali cisto sumnjam da nekome moze da koristi ova rezolucija i rezultati iz nje :: :: Fine su to karte medjutim ovi iz EPS-a mi nista nisu javili za molbu da postave zasebni trafo u mom dvoristu :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nisam gamer tacno, ali ovo je valjda rezolucija 5760x1080 Crysis s :: :: XFX 5970 BE limited editio :: :: :: :: http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/xfx-radeon-hd-5970-black-edition-limited-4gb-in-crossfire-x-review/8 :: :: :: :: Yes, you read it right ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.