eh kakve su apple prodavnice u svetu, kod nas im ni ne pada napamet da ovako nesto otvore. Inace, kuciste je boli glava, nego sta ce biti kad u njega ubacis x8, a sa strane pise x6, samo ce da se brukas:)
:: :: :: :: eh kakve su apple prodavnice u svetu, kod nas im ni ne pada napamet da ovako nesto otvore :: Inace, kuciste je boli glava, nego sta ce biti kad u njega ubacis x8, a sa strane pise x6, samo ce da se brukas:)
bravo i ja sam primetio da je lexa plastikaner u pitanju...
Inace krenuo veceras po kuciste i dodjem do gazele i vratim se kuci...guzva zlo i naopako, tako da cu po 690 II advance u ponedeljak...
:: To je ofarban NZXT Lexa, nešto mi se i ne plaća dodatno za običan paintjob, da je blowjob u pitanju još bi i moglo da se pregovara :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: :: bravo i ja sam primetio da je lexa plastikaner u pitanju.. :: :: :: Inace krenuo veceras po kuciste i dodjem do gazele i vratim se kuci...guzva zlo i naopako, tako da cu po 690 II advance u ponedeljak.. :: :: :: To je ofarban NZXT Lexa, nešto mi se i ne plaća dodatno za običan paintjob, da je blowjob u pitanju još bi i moglo da se pregovara :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ::
@rajic ne znam ako ne zivi mali predator oneznam sta bi drugo moglo @daum znam acer aspire predator alienware tako mu je kao puno ime video sam ga jos 2008 ali samo da ga gledas nego da li to ima kod nas kad smo vec kod toga, da ako je stigao posle 2-3 god
:: @rajic ne znam ako ne zivi mali predator oneznam sta bi drugo mogl :: @daum znam acer aspire predator alienware tako mu je kao puno ime video sam ga jos 2008 ali samo da ga gledas nego da li to ima kod nas kad smo vec kod toga, da ako je stigao posle 2-3 go :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
A da, i da vidim da ovako nalepis nalepnicu da ispadne. Nemoj da ste smesni. Moze da se nekom svidja i ne svidja, ali da zalepis nalepnicu i da ovako ispadne ravnomerno i preko vrata lepo da ide, nema sanse.
Pa očigledno ne znaš o čemu pričaš, to nije najobičnija nalepnica, već plastična ili najlonska kakvu vidjaš na automobilima... i vrlo lako se postavlja... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: A da, i da vidim da ovako nalepis nalepnicu da ispadne. Nemoj da ste smesni. Moze da se nekom svidja i ne svidja, ali da zalepis nalepnicu i da ovako ispadne ravnomerno i preko vrata lepo da ide, nema sanse :: ::
Normalno da znam da nije obicna, ali ja pojedem celo kucisto ako ti napravis i nesto priblizno ovome. Lako je da iznosis teorije po forumu, a u praksi je sasvim drugacije. Nalepis, kako da ne..
Da je neki drugi brand rekao bi kako je ultra giga mega kul i sta sve ne
Ajde jednom progutaj taj svoj ponos sa kojim ne možeš da ostaviš jedan komentar na ovom forumu uz malo rezervacije da ponekad i grešiš...
Da budem realan zato što si impresioniran nalepnicom?
Vrlo približno se pravi ovo, nije ništa posebno, a vidjao sam koliko lako se stavljaju te najlonske nalepnice, tako da stvarno mi detinjasto deluješ sa tim komentarima `a jeeeeeste, ne mooože, ma vaaaaaži`...
Najobičnija najlonska/plastična presvlaka koja se uz uz vreo vazduh skuplja... Žuti taksi je koristi za svoja vozila, a ta ista nalepnica/presvlaka se koristi za reklame na automobilima...
Očekujem naravno još jednom `Ma vaaaaaaaaaaaži, daj da vidim pa ti poverujem`
:: :: Normalno da znam da nije obicna, ali ja pojedem celo kucisto ako ti napravis i nesto priblizno ovome. Lako je da iznosis teorije po forumu, a u praksi je sasvim drugacije. Nalepis, kako da ne. :: :: Da je neki drugi brand rekao bi kako je ultra giga mega kul i sta sve n :: :: Budi realan jednom
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Vrlo približno se pravi ovo, nije ništa posebno, a vidjao sam koliko lako se stavljaju te najlonske nalepnice.. :: :: Najobičnija najlonska/plastična presvlaka koja se uz uz vreo vazduh skuplja... Žuti taksi je koristi za svoja vozila, a ta ista nalepnica/presvlaka se koristi za reklame na automobilima..
Samo kazem da TI to ne mozes da uradis. Aj da te vidim da izlepis i taxi, nema sanse, ukoliko se ne bavis time. Ne kazem da se meni ovo svidja i da je nesto extra posebno, nego ispade kako si ti gospodin svemocni i da sve mozes da napravis, tebi nista ne valja. Chill out, man, sta si se primio odmah
Pojma nemam sta je, al znam da 90% ljudi koji su probali budjava stakla na kolima da zatamne da nisu uradili da to izgleda kako treba, a kamoli da izlepe kuciste ovako lepo po ivicama i po ovim sitnim prorezima. Mozda izgled jeste malo cheezy, ali ne verujem da moze bas obican user da uradi tako lako. But that`s just me, ne mora svako da misli tako.
:: Dobro Snupi brate, svi znamo da je Daum nepriznati potomak patuljka Mrguda i Žalosne Sove al mislim da nije to u pitanju ovaj put :: :: Kolega je verovatno samo hteo jednom da kaže: `To je jedan mlad čovek impresioniran nalepnicama`
Vec vidim sadrzaj sledeceg posta.
DAUM: MRGUD NIJE PATULJAK NEGO SHTRUMF!NI TI NEMAS POJMA.
Naprotiv dizajn je lep i dosta dobro je odradjeno.
Samo i dalje ostaje utisak budjavih stikera koji reaguju na vremenske/toplotne uslove.
Drugim recima ovo ti je kao amebin klok WTF 5850 samo za slikanje-nikako za realnu upotrebu, drugim recima ovaj materijal bi se u promenljivim uslovima jedne sobe za pola godine ofucao kao papudzijski macak.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Pojma nemam sta je, al znam da 90% ljudi koji su probali budjava stakla na kolima da zatamne da nisu uradili da to izgleda kako treba, a kamoli da izlepe kuciste ovako lepo po ivicama i po ovim sitnim prorezima. Mozda izgled jeste malo cheezy, ali ne verujem da moze bas obican user da uradi tako lako. But that`s just me, ne mora svako da misli tako.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.