:: Zašto leš već jednom ne pustiti da počiva u miru i okrenuti se vedrijim i veselijim stvarima :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
što bi reko Švajceneger. Kada se svojevremeno pojavila 5970 sa ista ili slična 3 ventilatora na kuleru, onda je bila rugoba, a sada, pošto je u pitanju ĐiFors, onda je lepa, dobra, ultra-mega-giga i ostalo. Jadno, šta drugo reći.
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2GB DDR3 OCZ Gold@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 40GB WD,1.5TB samsung F2
:: `fabricki` je vec overklokovana (pre-overclocked) na 760MHz (GPU) a, kako tvrdi Hilbert H., uz podizanje voltaze ide i do 900MHz! Zwer :: :: http://goo.gl/OXZh
Re: It`s an ugly motherfucker - - Da je ruzna - ruzna je! Skoro kao
24.09.2010. 11:44
status: user broj poruka: 10997
HD5970. Ali postoji tu jedna znacajna razlika: 5970 je ruzna i IZNUTRA. Razlika je to izmedju trule kobile i Godzile!
:: što bi reko Švajceneger. Kada se svojevremeno pojavila 5970 sa ista ili slična 3 ventilatora na kuleru, onda je bila rugoba, a sada, pošto je u pitanju ĐiFors, onda je lepa, dobra, ultra-mega-giga i ostalo. Jadno, šta drugo reći :: ::
Karta je promasaj i mislim da je vec sve sazvakano na tu temu.
24.09.2010. 11:53
status: user broj poruka: 7285
Sto se kulera tice jedan od najboljih zasigurno, medjutim nije turen na nju za dzabe. Cudi me kako nVidia nije krenula da forsira liquid solutions za ovu kartu, jer je vazduh ne ucinkovit.
Re: Karta je promasaj i mislim da je vec sve sazvakano na tu temu.
24.09.2010. 12:21
status: user broj poruka: 10997
Zemo, pojavilo se i nekoliko modela sa H2O. Imas i sada te review-e na Guru-u... Nekoliko `konfiguracija` koje su do sada proglasene za `rig of the month` na nekolicini sajtova, sadrzavale su, izmedju ostalog, po dve tecno hladjene 480-ke... Ta karta NIKAKO ne moze biti proglasena za `promasaj`! E sad, sto neki tamo imaju dubok šlajpik a mi ovde krpimo šerpe, to je tema za drugu (i dugu) pricu...
:: Sto se kulera tice jedan od najboljih zasigurno, medjutim nije turen na nju za dzabe :: Cudi me kako nVidia nije krenula da forsira liquid solutions za ovu kartu, jer je vazduh ne ucinkovit :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ako ovako nastave da povećavaju PCB i debljinu kartica, hm. Neka nam lepo integrisu CPU tu, naci ce se mesta a i hladjenje je profi. Kad može GPU u/na CPU, valjda će moći i kontra. A ko zna ako PCB nastavi da bude alav, pa neka stave i sve ostalo što je na ploči, pa da mi i ploča ne treba, ne bi se ljutio, zaista.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.