- - - - - - - he, he , he, pa zna se da je AMDeka vazal Intelov, izmećar, batler... a ponekad i kuče koja grize za pete (stalno za petama, ama zna se ko kosi a ko vodu nosi).
Re: Tortojed vulgaran si mnogo - - Hajde, budi tako ljubazan...
21.09.2010. 23:11
status: user broj poruka: 10997
pa objasni gde to, u mome javljanju ovim povodom, vidis vulgarnost. Molim te. A i kolege neka procene... Rekao bih: pisao sam u ponesto saljivom tonu, i to je sve. NEMA tu vulgarnosti (znas li ti uopste da ovaj termin definises?). A vodi racuna i o cinjenici da si TI PRVI pomenuo mene, u kontekstu jedne komicne opaske (`tortojed placa i AMD-u...`) pri cemu se ja nisam naljutio niti ocenio (niti smatram) tvoje izrazavanje vulgarnim. - - - - - da dodam: ono `i tebi`, aludira na utisak koji ostavljaju tvoji postovi - licis mi, brate, na placenog (?) AMD reklamera... Jer, pogledaj malo bolje i uocices sledece: mi ovde prisutni donosimo vesti o pojavi novog hardvera, programa itd., dok ti izvestavas o PRIHODIMA koje ostvaruje AMD, kolko ljudi zaposljava AMD, koliki su proizvodni kapaciteti AMD-a, koliko godisnje potrose na `reprezentaciju` (kafu, Coca Colu, whisky...), dakle na stvari sasvim NEVAZNE kupcu-korisniku-vlasniku personalnog kompa, ali veoma vazne nekome ko je ZAPOSLEN u izvesnoj firmi...
:: ja sam jedino srecan sto cu i ja dobijati pare od tebe bu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.