Vec nekoliko dana uocavam da je sve manje aktivnih ljudi na berzi i sve manje postova dnevno. A razlog za to je verovatno vec jako star dizajn foruma i to je do sada mnogo ljudi odvratilo odavde. Znam da je bilo x ovakvih tema, ali mislim da je red da admini ipak malo promene sajt u vizuelnom smislu jer ipak ovaj sajt im generise mnogo novca mesecno. Unapred zahvalan !
uopste nije to razlog, vec monotona pitanja koja se ponavljaju iz dana u dan, i onda, normalno da nekoga mrzi da odgovara istu stvar po 20 puta dnevno..
Ma nema od toga nista, gospoda kreatori nemaju vremena da dodaju neki modul, a ne da menjaju ceo dizajn foruma/sajta. Pre ce biti ovo sto je imarkovic rekao + odlazak nekih ljudi, dolazak nekih drugih, septembar (ljudi su zauzeti) Ovde realno, kad se pojavi teze pitanje nema ko da odgovori, cast izuzecima. A i ljudi, ja uvek kazem, google je cudo.... Nadjes sam, naucis jos nesto novo, a ne na tanjir sve... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
I ja sam post-ovao ovako nesto.. Mogli bi da se ugledaju na forume po svetu i td i td.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: Vec nekoliko dana uocavam da je sve manje aktivnih ljudi na berzi i sve manje postova dnevno. A razlog za to je verovatno vec jako star dizajn foruma i to je do sada mnogo ljudi odvratilo odavde. Znam da je bilo x ovakvih tema, ali mislim da je red da admini ipak malo promene sajt u vizuelnom smislu jer ipak ovaj sajt im generise mnogo novca mesecno. Unapred zahvalan :: :: Pozdrav!
Forum je totalna krsina, sta ocekujes drugo? Forum nije bitan, pare su bitne. Da se sto manje radi a sto vise uzme. Srbistan tako da mene to uopste ne iznenadjuje.
:: Vec nekoliko dana uocavam da je sve manje aktivnih ljudi na berzi i sve manje postova dnevno. A razlog za to je verovatno vec jako star dizajn foruma i to je do sada mnogo ljudi odvratilo odavde. Znam da je bilo x ovakvih tema, ali mislim da je red da admini ipak malo promene sajt u vizuelnom smislu jer ipak ovaj sajt im generise mnogo novca mesecno. Unapred zahvalan :: :: Pozdrav!
Naravno to sto je imarkovic je takodje jako bitno, ali takodje dosta ljudi je nezadovoljno zbog vizuelnog resenja foruma cak je par njih to iznerviralo pa sve manje posecuju ovaj forum.
@vuk posto vidim da si revoltiran pogledaj ovo ako nisi :) :
Kosta dosta hosting, ali opet moglo bi da se barem nesto odradi radi boljeg vizuelnog izgleda. Barem 1h dnevno da su radili, za godinu dana bi sigurno zavrsili :).
Lepe parice Boga mi. Da ne poverujes koje cifretine. Za ovakav krs sjat toliko para?, na ovakvom uspehu ipak treba pozavideti. Jos ako se uzmu u obzir mali oglasi i forum na ove cene, Opsti utisak je za povracanje...
:: Naravno to sto je imarkovic je takodje jako bitno, ali takodje dosta ljudi je nezadovoljno zbog vizuelnog resenja foruma cak je par njih to iznerviralo pa sve manje posecuju ovaj forum :: :: @vuk posto vidim da si revoltiran pogledaj ovo ako nisi :) :: :: http://pcberza.rs/marketing :: :: Kosta dosta hosting, ali opet moglo bi da se barem nesto odradi radi boljeg vizuelnog izgleda. Barem 1h dnevno da su radili, za godinu dana bi sigurno zavrsili :) :: :: Pozdrav!
Sve manje i manje postujem i posećujem forum, jer mi je iskreno postao dosadan. Imam u životu mnogo zanimljivijih stvari, nego da visim na ovom forumu. Rado bih ga češće posećivao, da je dizajn promenjem, jer ovaj više bode u oči.
Morate da shvatite, kao i ja, da forum neće biti sređen. To je istina. Ja sam se time odavno pomirio. Pre skoro 2 god., koliko se sećam, bilo je obećano da će biti promena od strane Željka. Sad me samo zanima, šta odugovlači to obećanje? Novac nije problem, jer ja ne znam šta se troši time što se menja dizajn sajta. Jedino može da se potroši 2-3h vremena.
Ako su obecali a nisu napravili onda je krs, ako ni nisu onda nista. Inace ako neko zbog dizajna nece da posecuje forum, neka napravi bolji(i bude jos dobar neku lovu :)).
100% u pravu... forum je vec odavno katastrofa...posecujem ga manje-vise iz navike!!!
:: uopste nije to razlog, vec monotona pitanja koja se ponavljaju iz dana u dan, i onda, normalno da nekoga mrzi da odgovara istu stvar po 20 puta dnevno. :: :: ::
Živela revolucija! @ Nije to baš 2-3h, treba mnogo, mnogo više, ali za 7 dana bi mogao da se odradi. Jer promene nisu promene, ako se samo promeni boja i još par stvari. Očigledno da ljudi nemaju tih 7 dana. Jbg.
Razvoj ove teme: 1. Na temu ce polemisati samo forumasi,admini ce ignorisati. 2. U koliko se javi dovoljno ljudi oglasice se i admini sa standardnim odgovorom za ovakve situacije: `Bice gotovo u toku dana/nedelje/meseca.`
Inace ovakve teme su ponavljaju vec godinama u nazad i uvek ista prica...Evo jednog primera:
Treci podsetnik: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=4373&forid=2&katid=1 I administaror se konacno oglasio...Citat: `Sutra u toku dana postavljam nove opcije. Moje izvinjenje, stalno mi iskrsne nešto neplanirano i nikako da se skoncetrišen na ono što je trebalo da odradim. Većinu opcija sam pripremio, sutra ću pokušati da to privedem kraju.` I naravno nista od toga.
Tako da je ova tema chisto gubljenje vremena... I u koliko dobijete neko obecanje ili obrzlozenje cisto sumnjam da ce se bilo sta od toga zapravo ispuniti.
...sto se tice tema i odgovora slazem se da bi forum trebao/mogao biti bolji.Ajde vi sto vam se nedopada dizajn dajte primer bolje dizajniranog foruma ili konkretan predlog kako bi trebalo da izgleda.
Ovaj sajt je to sto jeste i osim mozda nekih sitnica, nece se menjati. Prevashodno zbog toga sto je odavno upropasten, i nema mu vise povratka.
Ismejavan je vise puta, na mnogim ozbiljnijim sajtovima, i predmet je sprdnje. Pre svega zbog bezobrazluka, i svadja, a na drugom mestu, nedostatak znanja, volje, kulture ....
Rejting je katastrofalan i to se vise ne ispravlja.
Svako ko se nada da ce se nesto promeniti, vara se.
Jedino mi je drago sto sam imao cast, da upoznam i citam postove normalnih, i Ljudi od znanja, naravno i sam da doprinesem koliko mogu. Naravno ti ljudi nisu ovde odavno.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Čekajte dok izadje i ati 6xxx serija, pa ce onda malo da se zakuva ovde, biće po koji benčić i tako. Ok je dizajn, pregledan je i jasan. Teme su postale malo tanje.
Re: Nemojte samo da izbacujete negativne parole...
19.09.2010. 20:00
status: user broj poruka: 18996
pa ne znam koliko dugo pratis forum, ali da je bilo kreativnih predloba, bilo je, prema tome, zasto bi se neki clanovi opet i opet ponavljali, sve se zna, sve je spremno, samo je potrebna realizacija, ili volja, ili sta vec..
:: ...vec dajte konkretne predloge sta i kako.Koji su to toliko `bolji` forumi ? Daj da ih vidimo iskreno me zanima :: :: ::
Re: Nemojte samo da izbacujete negativne parole...
19.09.2010. 20:04
status: user broj poruka: 4641
@Ya bre Pozdrav, jer te prvi put vidim na berzi, delujes kao novi clan, mada mozda gresim(a nije ni bitno). Ja sam odavno ovde, i znam dosta stvari. Parole jesu negativne, ali su na zalost istinite. Ja bih bio najsrecniji da je Berza normalna, ali videces kakav te pakao ceka ovde:))) Na zalost, imam neka saznanja i na osnovu toga tvrdim ovo u predhodnom postu.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.