1. Stvarno ljudi kakave veze ima muzika i rat.. mi smo ispali samo svi zajedno idioti i sto smo ratovali zbog retardiranih amera koju su dali pare par ljudima da razbiju jugoslaviju ali narod je stoka pa nevidi to... da smo bili malo pametniji nebi ni ratovali...
Au... in vivo fegeti... sve mi je rečeno... izgleda da idu uz nepismenost, pošto je verovatno nrovic pisao text... __________________ Scourge of PCBerza
Ma to je fora od juce.Radnik na privremenom radu u U.S.A.-u pod aliasom n5rovic86,izlupetao nesto juce na forumu a ja bio dokon pa skinuo njegove citate sa neta............................. Zato sam ga i nazvao Obredkovic Zikica................................................................. slicno ovom nasem indijancu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.