Nek idu u *****. Taman sam se zagrejao da ih čekam, ali sad mi ne pada na pamet. Uzeću lepo AMD Phenom II X6 ili Intel I5-760 i boli me uvo. Pa nek se heftaju.
Nemoj se nerviras, ovi 22nm CPU-ovi ce biti kompatabilni sa P67, tako da... :) Pa cekaj ih, ako ni zbog cega drugog onda zbog pada cena. Sandy Bridge izlazi pocetkom januara, na CES-u 2011 ce biti predstavljeni.
:: Nek idu u *****. Taman sam se zagrejao da ih čekam, ali sad mi ne pada na pamet. Uzeću lepo AMD Phenom II X6 ili Intel I5-760 i boli me uvo. Pa nek se heftaju :: :: ::
Mnogo mi je da čekam 4-5 meseca. Mada, ako cene ne padnu postojećim CPU-ovima, neće mi ništa drugo preostati nego da čekam Sandy Bridge. Jedino se cimam oko toga da ako uzmem sada P55 platformu, biće mi žao što nisam sačekao P67 i imaću bukvalno stariju platformu. Ne prelazim tako često na nove platforme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.