Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
AMD Barts-powered graphics card pictured too (HD6700)
STRANA 1 OD 1
dz0ni AMD Barts-powered graphics card pictured too (HD6700) 10.09.2010. 17:20 T29297

status: user
broj poruka: 880

http://www.tcmagazine.com/tcm/news/hardware/30312/amd-barts-powered-graphics-card-pictured-too

znaci kako mi je ruzna, bolje je da su ostavili onaj stari cooler:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Ako je prava slika... 10.09.2010. 17:48 #243761

broj poruka: 9006
Deluje nedovršeno, ne verujem da će takav da bude finalni proizvod

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

pajsgudgud Meni ovo deluje 10.09.2010. 18:47 #243774

broj poruka: 3742
ko moja pokojna x1650pro indetičan kuler, plus par dodataka...
support normality

dautovic ... 10.09.2010. 19:13 #243779

broj poruka: 2855
ati bre ima `blouer turbinu` kao referentni kuler nema, sve referentne karte ikod ati-a i kod nVidie izbacuju vazduh iz kucista

nema ovo veze sa finalnim proizvodom
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish E sada smo usli u fazu kada `slike` izlaze 10.09.2010. 19:26 #243782

broj poruka: 7285
Sema koja je inace standard u vec razradjenom sistemu koji se verodostojno postuje,a sve pre nego li karte i ugledaju JAT-ove stelt letelice.

1.Dezinformacije tipa kako ce x870 biti jaca od cele prosle generacije.
2.Svemirski benchmark-ovi i tabele, proistekle vecinom iz zemalja treceg sveta,koje na kraju ne budu ni izbliza tacne.
3.Lazne slike kao po obicaju sa nekim modifikovanim i after market kulerima i u vecini slucajeva dosta manjim PCB-om od stvarnog finalnog produkta.
4.Naklapanje o ceni i tacnom u minut datumu izlaska na Americko trziste.
5.Problemi sa grejanjem i `prodavanje` karata koje jos nisu ni stigle kod nas.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

skar Re: E sada smo usli u fazu kada `slike` izlaze 10.09.2010. 20:34 #243803

broj poruka: 3992
+1
slika je inace CIF rezolucije tako da se jedva razaznaje ista sem crvenog crepa,ovaj ti ploce!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Sema koja je inace standard u vec razradjenom sistemu koji se verodostojno postuje,a sve pre nego li karte i ugledaju JAT-ove stelt letelice
::
:: 1.Dezinformacije tipa kako ce x870 biti jaca od cele prosle generacije
:: 2.Svemirski benchmark-ovi i tabele, proistekle vecinom iz zemalja treceg sveta,koje na kraju ne budu ni izbliza tacne
:: 3.Lazne slike kao po obicaju sa nekim modifikovanim i after market kulerima i u vecini slucajeva dosta manjim PCB-om od stvarnog finalnog produkta
:: 4.Naklapanje o ceni i tacnom u minut datumu izlaska na Americko trziste
:: 5.Problemi sa grejanjem i `prodavanje` karata koje jos nisu ni stigle kod nas
:: Lala 4ever!
:: http://spedr.com/4tb3
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
obradmi Trebalo bi da ima 256 bitni memorijski interfejs 11.09.2010. 01:04 #243877

broj poruka: 7720

Radeon HD 6700 uses the 256bit memory interface, so in theory the one which will improve the memory bandwidth than the former one times, I believe Radeon HD 6700 in performance will have a good performance.
Andragon Zakljucak :D 11.09.2010. 10:15 #243915

broj poruka: 6
6700 ce izgleda biti Best Buy kartica,kako sam ja neshto skontao,izmedju 5850 i 5770,mada iako se pojavila GTX460 serija,cena ATi kartica serije 5800 u maloprodaji uopste ne opada...
Imao sam 5850 8 meseci,izigrao sam se i prodao,ja ne znam zasta kome treba jaca kartica od nje i smatram da se u seriji 6 nishta bitnije nece promeniti,sem izgleda i broja.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs