Sema koja je inace standard u vec razradjenom sistemu koji se verodostojno postuje,a sve pre nego li karte i ugledaju JAT-ove stelt letelice.
1.Dezinformacije tipa kako ce x870 biti jaca od cele prosle generacije. 2.Svemirski benchmark-ovi i tabele, proistekle vecinom iz zemalja treceg sveta,koje na kraju ne budu ni izbliza tacne. 3.Lazne slike kao po obicaju sa nekim modifikovanim i after market kulerima i u vecini slucajeva dosta manjim PCB-om od stvarnog finalnog produkta. 4.Naklapanje o ceni i tacnom u minut datumu izlaska na Americko trziste. 5.Problemi sa grejanjem i `prodavanje` karata koje jos nisu ni stigle kod nas.
+1 slika je inace CIF rezolucije tako da se jedva razaznaje ista sem crvenog crepa,ovaj ti ploce!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Sema koja je inace standard u vec razradjenom sistemu koji se verodostojno postuje,a sve pre nego li karte i ugledaju JAT-ove stelt letelice :: :: 1.Dezinformacije tipa kako ce x870 biti jaca od cele prosle generacije :: 2.Svemirski benchmark-ovi i tabele, proistekle vecinom iz zemalja treceg sveta,koje na kraju ne budu ni izbliza tacne :: 3.Lazne slike kao po obicaju sa nekim modifikovanim i after market kulerima i u vecini slucajeva dosta manjim PCB-om od stvarnog finalnog produkta :: 4.Naklapanje o ceni i tacnom u minut datumu izlaska na Americko trziste :: 5.Problemi sa grejanjem i `prodavanje` karata koje jos nisu ni stigle kod nas :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Radeon HD 6700 uses the 256bit memory interface, so in theory the one which will improve the memory bandwidth than the former one times, I believe Radeon HD 6700 in performance will have a good performance.
6700 ce izgleda biti Best Buy kartica,kako sam ja neshto skontao,izmedju 5850 i 5770,mada iako se pojavila GTX460 serija,cena ATi kartica serije 5800 u maloprodaji uopste ne opada... Imao sam 5850 8 meseci,izigrao sam se i prodao,ja ne znam zasta kome treba jaca kartica od nje i smatram da se u seriji 6 nishta bitnije nece promeniti,sem izgleda i broja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.