Pozitiv! Ide u `paketu` a ide i obaska. Pa sta kome vise odgovara.
10.09.2010. 08:12
status: user broj poruka: 10997
Ja ne koristim K-Lite. Inace, H Cinema, kao i mnogi drugi plejeri, ima sopstveni (native) support za neke mmedia formate, to jest, sluzi se i internim `transform` filterima...
:: Ni ja ne volim nešto k-lite, ima mnogo laganijih varijanti kodek pakova koje isto puštaju sve što meni treba :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Dodam mu QT i real alternative ako mi zatreba al uglavnom mi ne treba.
MPC mi je bitan jer malo koji plejer oće dobro da prikaže pre-formatirane titlove ako su ubacili i da se pojavljuju u različitim pozicijama na ekranu, tu mnogi preskaču redove. Osim toga, mali je i simpatičan
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Al napravim kad nema dobar, film mi je osobito drag, a imam vremena. Evo baš sad natenane pravim kad stignem za Les Anges Guardiens, prevoda nigde a film je legendaran, greota.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.