Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Mali genije :)
STRANA 1 OD 1
Danijelk Mali genije :) 04.09.2010. 01:47 T29124

status: user
broj poruka: 1541
Ne znam jel ko video/cuo za ovog klinca, al ovo treba pogledati.....

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/50679/Najmladi-svetski-informaticki-genije
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 ... 04.09.2010. 02:07 #241826

broj poruka: 4702

znaci svaka cast decaku(iako sam mislio po slici da je devojcica:)

ovo je jos jedan od dokaza da je nas mozak zaista fenomenalan, kad moze toliko informacija da obradi u tom uzrastu, kamo srece da su svi klinci tako pametni, da se zainteresuju za nesto korisno i da uvide da racunar(i sva it tehnologija) nije samo sredstvo za FB, filmove, igre, i ostale manje bitne stvari......nadam se da ce imati puno uspeha nadalje ovakav genije......
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: 04.09.2010. 02:19 #241828

broj poruka: 3519
Svaka mu čast i daj Bože da daleko dogura. Ovo je primer ljudske ingenioznosti i budućnosti. Drago mi je što postoje ovakvi ljudi. E sad, da ne bude da samo hvalim ljude iz našeg regiona, gro MS-ovog, a i svačijeg razvojnog tima čine upravo tinejdžeri.

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

Daum ... 04.09.2010. 02:36 #241834

broj poruka: 12794
Definicija genija je nešto sasvim drugo, mada je klinac talentovan. Jedini bedak je što su ga verovatno roditelji uredili u devojčicu...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

Snoopy- - - 04.09.2010. 03:32 #241841

broj poruka: 6083

Jebe se njemu sto lici na devojcicu kad je vec sebi obezbedio zivot. Kad mu poraste brada i jos ponesto, bole ce ga brige :D
operator re 04.09.2010. 04:04 #241844

broj poruka: 4262
@ shgh
Evo, nas 10 administratora smo se zalepili za stolicu, ne od smeha, naravno, vec od iznenadjenja.
operator

tortojed Show: 1. malisa je Srbin, 2. zivi u Makedoniji, 3. polaze ispite... 04.09.2010. 07:21 #241850

broj poruka: 10997

u Sloveniji, 4. odlazi u SAD, 5. trenira tajlandski boks
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
jedini minus: hoce da upozna Big Bad Bill-a... ustvari, obzirom da trenira tajlandski boks, mozda bi bilo i dobro da ga upozna... i da mu, onako usput, slucajno, zavali koleno u slepoocnicu!

Pisko Bojazan 04.09.2010. 07:36 #241853

broj poruka: 6645
Mali genije je, bojim se, kao i mnogi drugi wunderkind-i, proizvod bolesnih roditelja, koji muče i maltretiraju potomke da bi postigli ono što sami nikako nisu mogli, uglavnom, iz lenjosti. Većina vrhunskih sportista, pogotovo one-man-show sportista kakvi su gimnastičari, teniseri... UVEK imaju roditelje akrepe i aždaje, iza sebe, koji pokušavaju da upravljaju životima dece - zarad para. PARE su tu jedini motiv - - da se ode vo Amerika, i da se zaposla (detinja).... a oni će se već snaći nekako.... jel`....
Kao čovek u godinama, kažem vam da neke stvari uradite ili ne uradite, u SVOJE VREME, zato što, iako mogućnosti možda postoje i dalje, vi više nikada niste isti... ono što propustite u mladosti, ne može se nadoknaditi kasnije, odnosno, ljudi u poznim godinama prave gluposti i gluposti pokušavajući da nadoknade mladost samo da bi otrkili da im to više nikako ne donosi istu sreću i zadovoljstvo, da ne mogu kao kad su bili mladi, i da ih posle toga bole krsta, glava itd..... Ne znam, nekako od filma sa Nadiom Komaneči, pa onim teniserkama i teniserima (Selešova, Capriati koja sada umire od droge, ex-naša Jelena Dokić.... posesivni Novakov ćale-terorista itd.) gledano iz TOG ugla ja vidim samo nesreću u očima tih klinaca čak i sada kao odraslih ljudi, jer im stalno neki qratz fali iako su puni para, pa posle ceo život pune tabloide i negde beže. Bilo bi dobro kada bih bio bar 90% u krivu, zar ne? Ne znam da li se neko seća (ja ne mogu imena) lika koji se pojavljivao u emisiji Polamoron, isto wunderkind, najmlađi inženjer (u zemlji gde većina ostalih to prepiše, kupi ili nekako prevarom stekne) nečega, koji je muvao neki pos`o bez kuće,... valjda je sada izbegao odavde, nema ga nigde... pa taj je luđi od Vuka Jeremića, fale mu neke daske u glavi, priča kao manijak totalno u suženju svesti.... vidi se da mu mnogo toga fali zarad.... ne znam šta je s tim likom kad su ga napokon nakon škole pustili u život... Ne znam, roditelj sam i ja to smatram popriličnim kockanjem sa životom deteta.... a sa druge strane, kako biti stoka i upropastiti nečiji talenat? Nadam se da nisam zloguki pogađač, ne može sve biti crno...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

tortojed @Pisko: tu ti pravila ne ima. Ponekad gore prodju ona deca ciji... 04.09.2010. 08:19 #241857

broj poruka: 10997
su se roditelji `ostvarili`, postigli znacajne uspehe, pa cak uprkos svemu ostali normalni. Deca poznatih glumaca (Charlie Sheen, Michael Douglas...), deca poznatih muzicara (Mocartov otac je bio priznati umetnik, svojevremeno). Zatim, deca politicara, naucnika... Znaci, ako ih forsiraju (pre)ambiciozni roditelji - ne valja. Ako su ona sama (deca) preambiciozna, pa pate od uverenja da se nalaze `u senci` roditelja - ne valja ni to.
U ovom slucaju, cini se da stvari idu onoliko normalno koliko je to vec moguce. Da bi se nesto postiglo u sferi programiranja, mora se poceti sa ucenjem jako, jako rano. Onaj ko u to krene posle desete godine starosti, izgubljen je slucaj. Zasto? Potrebno mu je 10-ak godina da u potpunosti ovlada odgovarajucim prog. jezicima i alatima, i otprilike jos toliko da bi, uz mnogo srece i ulaganja sredstava uspeo da `iznedri` neku inovaciju, neki koristan program koji ce ga uvrstiti u zapazene strucnjake u ovoj oblasti. E, takvi zavrsavaju kao clanovi timova koji rade za Intel, IBM, Motorolu, Adobe...

Bush Bojazan 04.09.2010. 09:35 #241861

broj poruka: 268

+ 1

Pisko, apsolutno si u pravu

Snoopy- @pisko 04.09.2010. 14:11 #241908

broj poruka: 6083

Delimicno si u pravu. Moze roditelj da tera dete na sve i svasta, al ako je ono tantuz, tj, da budem politicki korektan, nije toliko bistro, nema vajde od toga. Ovaj klinac je takav rodjen, a tjale mu je samo `pomogao` ili pomogao, kako god hocete. Ja mislim da nista lose od ovoga nema, sem sto zbog caleta looks like a fucking pussy. Aj da to oce sam pa ok, nego kopira oca. Pfff
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs