Izvini ali moram da prokomentarisem. Izgleda da tebi zvoni u glavi. Sta si ovim mislio da kazes? Ne vidm svrhu ove teme, jedino ako te nv placa. U kom si ti fazonu?
A što ga napušavate sad svi, čovek zna da se zajebava, zna tačno žilu da vam pogodi, a nasedate na njegove fore ko tinejdžerke na ku..c __________________ Scourge of PCBerza
.... i to serijama 3xxx, 4xxx i 5xxx, ali, away, stiže serija 6xxx, bar u driver-ima.... sad će opet priče kako su testovi validni samo ako ih odradi nvidia fan, da je sve fake dok se ne dokaže (dobro, tu i ja većim delom stojim iza toga), pa ko je bolji, kom je duži, pa Fermi II, pa rebrandiranje serije 4xx u seriju 8xx turbo mega giga ultra i još X. Pa psovanje, vređanje, laganje, dupli, trodupli, i ostalobrojni dupli nalozi... itd.
L.M. Videste li šta Fermi počini po Rusiji letos? Ako ova serija BLATI-ja bude isto tako topla (a meni se nešto čini da će biti bar blizu....) neće nam biti hladno zimus, kad se sve to pojavi..
... da je lik mazohista i da ustvari uživa u tome da ga napušavaju na forumu. Tako izvali nešto i onda natenane čita blatnjave komentare a sve mu se brci smeškaju, možda čak laptop i u klozet ponese da užitak bude potpun, ima ih raznih.
Mislim ovaj forum i postoji zarad tehnološki unesrećenih, a i dobra je karma ugađati drugima, koliko god imali egzotične preferencije.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
U tom gore. Ako je tema postavljena iz zabave onda je jos debilnija. Zamisli kava je struktura licnosti koja juri Copy paste varijantu po netu i kaci na forum da i video kako ce drugu da reaguju. Tema kaakav god da je bio motiv postavljanja iste je glupa i ne sluzi ama bas nicemu. Ako neko trosi vreme na takav nacin onnda mora da ga ima na pretek, blago njemu. Nemam nista protiov coveka ne znam ni koje ni sta je ja samo komentrisem temu, sto se mene tice tema je svejedno retardirana bez obzira na razlog zasto je postavljena. I lupanje iz zabave je lupanje.
:: A što ga napušavate sad svi, čovek zna da se zajebava, zna tačno žilu da vam pogodi, a nasedate na njegove fore ko tinejdžerke na ku.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
izgleda nema drugog posla osim da zajebava dozivotne borce za pravdu.... puko je ko bakljava!!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Raiću, pre će biti da čovek vidi kako se svi popalite na njegove opaske pa sedi i valja se od smeha.. :: :: Priznajem, i ja sam naseo par puta, ali sam shvatio o čemu je reč.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Kakve veze ima pravda sa temom i forumom? Mozda je on i u pravu kada malo bolje razmislim. Ovaj forum i onako postaje sve samo ne IT forum. Da znas da Foorumu ovakve teme i prilice.
:: izgleda nema drugog posla osim da zajebava dozivotne borce za pravdu... :: puko je ko bakljava!!! :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Raiću, pre će biti da čovek vidi kako se svi popalite na njegove opaske pa sedi i valja se od smeha.. :: :: :: :: Priznajem, i ja sam naseo par puta, ali sam shvatio o čemu je reč.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ::
nisi me razumeo vucino.... mislio sam na borce za pravdu grafickih karti:) nemoj si bukvakista
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Kakve veze ima pravda sa temom i forumom :: Mozda je on i u pravu kada malo bolje razmislim :: Ovaj forum i onako postaje sve samo ne IT forum :: Da znas da Foorumu ovakve teme i prilice :: :: :: izgleda nema drugog posla osim da zajebava dozivotne borce za pravdu... :: :: puko je ko bakljava!!! :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: Raiću, pre će biti da čovek vidi kako se svi popalite na njegove opaske pa sedi i valja se od smeha.. :: :: :: :: :: :: Priznajem, i ja sam naseo par puta, ali sam shvatio o čemu je reč.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: ::
A hahahahaha! Znaci ne verujem koji si ti ludak, ako sad nisam umro od smeha xD xD xD
:: ... da je lik mazohista i da ustvari uživa u tome da ga napušavaju na forumu. Tako izvali nešto i onda natenane čita blatnjave komentare a sve mu se brci smeškaju, možda čak laptop i u klozet ponese da užitak bude potpun, ima ih raznih :: :: Mislim ovaj forum i postoji zarad tehnološki unesrećenih, a i dobra je karma ugađati drugima, koliko god imali egzotične preferencije :: :
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: A hahahahaha! Znaci ne verujem koji si ti ludak, ako sad nisam umro od smeha xD xD x :: :: :: :: ... da je lik mazohista i da ustvari uživa u tome da ga napušavaju na forumu. Tako izvali nešto i onda natenane čita blatnjave komentare a sve mu se brci smeškaju, možda čak laptop i u klozet ponese da užitak bude potpun, ima ih raznih :: :: :: :: Mislim ovaj forum i postoji zarad tehnološki unesrećenih, a i dobra je karma ugađati drugima, koliko god imali egzotične preferencije :: :: :: :
Ama ljudi, zasto se toliko ljutite? Zar ne vidite da se salim...
30.08.2010. 23:04
status: user broj poruka: 10997
navodeci ovo kao neku vaznu vest? Pa jasno je da se radi o AMD-ovim kartama (otkako je AMD kupio brand ATi) zvale se one RadeOn ili ComeIn...
Za Raic-a: ni namanje ne uzivam kada se kolege sa Foruma obruse na neke komentare ili teme koje ovde postavim. Ali se i ne ljutim na kolege. Naprotiv. Prihvatam mogucnost da se nekome nesto od mojih komentara ne svidi, kao sto smatram normalnim da se nesto od objavljenoga ne svidi meni (pa onda, uglavnom, odreagujem).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.