Razlika izmedju P i H je u tome shto H podrzhava onu grfichku koja je integrisana u cpu, mada sam primetio da P55 chipset ima vishe konektora... Plocha koju si naveo mi se svidja, ali mi malo bode ochi to shto je napajanje za cpu chetvoropinsko (jaki procesori zahtevaju, odnosno preporuchljivo je, osmopinsko). Other than that sjajna plocha za te pare.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
To sam isto i ja primetio ali posto moj drug koji hoce da kupi novu plocu nece da ide na neke extrem-e,varijante procesora [ max.core i5]bice mu sasvim o.k. Jos jednom hvala i pozdrav.
Nece AMD.Nego da te pitam jos nesto,ja sam mu predlozio da uzme grafu Palit gtx 460 1gb.sonic u Atomu. Dal je ona o.k.[ Nece MSI navatao stravu od doticne firme od proslog puta kad mu je crkla ploca i grafa]
Pretpostavljao sam da neće... verovatno mu baba rekla da to ništa ne valja
29.08.2010. 13:04
status: user broj poruka: 9006
To za grafiku bi bata operator trebalo da zna kao glavni uvoznik i zamorče
Nešto je pričao ranije da je bilo dosta reklamacija na leadtek i gainward ali su se navodno stvari smirile kad su izašli novi drajveri, nemam pojma šta je bilo u pitanju i da li je bilo.
MSI ima one lepe cyclone varijante, navodno stavlja u njih military-grade komponente, važe za jako trajne, pouzdane i povoljne al ako neće - neće.
A Palit važi za respektabilnu firmu, tradicionalno prave dobre stvari, nema šta da fali.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.