default negde i malo bolja, negdse malo losija, dobra karta sve u svemu.
Koliko vidim i dosta se manje greje od referentnih.
A lepo je sto su ovi sa Guru3D poceli da racunaju i koliko graficka utice na potrosnju struje i koliko to kosta. 5 dana u nedelji 4 sata na dan full load kostace godisnje 50 evra :)
Temperatura za ovaj čip je sasvim ok, Gigabyte je uradio dobar posao sa ovom kartom. Sviđa mi se što ova 3 ventilatora na njoj uopšte nisu bučna, a efikasni su dosta.
A računaj tek 50w više u idle koliko troši recimo 4870 u odnosu na ajd 5770, onaj ko misli da je zajebo sistem i uštedeo tako što je ovih dana uzeo stariju kartu i dobio iste performanse ispada da se grdno zajebo, 90% vremena nam ionako karte sede i vrte palčeve u idle. To je ono na šta treba obratiti pažnju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Preporučio bih ti da sačekaš još mesec-dva, jer će se pojaviti nova ATI-jeva 6000 serija, a to će sigurno uticati na pad cena, i kod nVidia-e, i kod ATI-jeve HD 5000. nVidia takođe treba da izbaci GTX 475 i GTX 485.
:: :: :: Sta predlazes dal da se ceka pad cena,da se ne zalecem na gtx 460? ::
@eseses sto bi pale cene, cime je to nVidia uslovila da ATI spusti cene, sa GTX460 koji je jedini konkurent nekoj ATI kartici :). Trebalo bi da bude 6770 = 5870 :).
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Sem sto je GTX jaci u igrama i moze jos da se klokuje....
:: sve je to u redu ali ja sa svojom VTX 5850 napravim identican broj poena ( 19 350 ), kao overklokovana gtx470 SO :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
Napravio si toliko poena zato što si je OC-ovao do besvesti. Takav rezultat i klok nije vredan ako karta nije stabilna. Uradi test sa nekim pristojnijim OC-om karte, pa da vidimo koliko ćeš tada imati poena.
:: sve je to u redu ali ja sa svojom VTX 5850 napravim identican broj poena ( 19 350 ), kao overklokovana gtx470 SO :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Što iznajmljuješ? Već ti je dosadila, pa želiš da povratiš svaku bačenu paru na njoj.
Nije jača, ali kada bi se gađali krompirima.
Jbg, 30000 RSD nije malo za već matoru HD 5850. Za te pare ladno kupiš ovu kartu i imaš bukvalno HD 5870+PhysX.
:: govorim o vec overklokovanoj SOC!! :: :: koja pravi 19 280 ... :: :: a moja karta i mashina je potpuno stabilna na tom kloku, znam da je to vama neverovatno ali ko zeli moze se licno uveriti.. :: :: a moze i iznajmljivanje da se poigrate ko ljudi:))) :: :: :: i naravno da taj SOC krsh nije jaci u igrama.. :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
Dovukao sam upravo sa sela jedno tri džaka, ima kod mene poljana, za džebanu se pobrinem ja, izvolte gospodo.
Evo daum će da bude sudija kao i obično, nagovorićemo ga.
Realno skupa je trenutno nova 5850, ma kad bolje razmislim skupa je i 5770 što bi ja teo da uzmem, međutim za 200e kolko je polovna i 100e respektivno to je dobra kupovina, ne mogu to ni da budu matore i islužene karta koje su radile ko zna kolko u ko zna kujim uslovima.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nema predrasuda medicinska sestro, google je tvoj prijatelj pa pročitaj malo tudja iskustva sa nekim brendom umesto što se `socijalizuješ` preko trash sajtova...
Ju Daume, nije lepo tako pričati o berzi, banovaće te Miša.
:: Nema predrasuda medicinska sestro, google je tvoj prijatelj pa pročitaj malo tudja iskustva sa nekim brendom umesto što se `socijalizuješ` preko trash sajtova.. ::
:: Ju Daume, nije lepo tako pričati o berzi, banovaće te Miša :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: Nema predrasuda medicinska sestro, google je tvoj prijatelj pa pročitaj malo tudja iskustva sa nekim brendom umesto što se `socijalizuješ` preko trash sajtova.. :: :: ::
Verovatno si i dobio full pack uz nju? VTX kažeš? Ko li ti je uvalio to za te pare.
Zavistan? Hehehehe, dečko, ja ne mogu da budem zavistan na nekog ko je platio 200e krš brend.
Jeste matora, kupio sam je pre tačno 11 meseci, a ona se pojavila u Aprilu 2009-te, i nisam do dan danas zažalio što sam je platio 150e. Ja i da je prodajem, prodaću je za 150e. Razlika je što sam ja kupio proizvođača grafičkih kartica, a ne proizvođača parketa.
No, nebitno, ne želim da se raspravljam sa tobom, muka mi je na samu pomisao sa kakvom osobom ulazim u konflikt.
:: essesses lupetas gluposti...karta je placena 200 e stara mesec dana... :: :: matora karta... e zavisti moja.. :: :: matora je tvoja gtx 275 i ne mozes da je se otarasis dete moje i da hoces.. :: :: a bas sam se pitao gde je Azrael... kakve predrasude... klasican Tolmen... :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.