Posto je stigla i nova generacija Fermi chipo-va za Laptop sisteme ,kako i gaming varijante korisno je pomenuti i optimus sistem koji nudi nvidia kao software-sku podrsku koja je jako korisna.
*nVidia Optimus tehnologija `inteligentno` optimizira vas laptop pruzajuci vam graficke performanse koje su vam potrebne i kada su vam potrebne uz sve to dok vam baterija duze traje za potpun dozivljaj*
Sta zapravo nudi ovaj sw.
U kratkim crtama to je software za optimizaciju vaseg laptop sistema koja poptuno automtski omogucava duzi vek baterije i fantasticni vizuelni prikaz bez da rucno podesavate setovanja. Ono sto mozete da ocekujete sa nvidia integrisanom grafikom na ovakvim platformama jeste 10 puta bolje performanse sa nvidia CUDA tehnologijom omogucavajuci vam da se krecete kroz aplikacije i igrei radite bez prekida i bez brige!
Koliko znam za ovo ti je potrebna integrisana grafika tipa Intel GMA, i posebna Nvidia grafika. Integruša se koristi u windowsu i 2d potrebama jer vuče malo struje a kad zatreba prelazi se na Nvidia GPU, i tako se štedi baterija...
Dakle, ovo služi samo za notebook koji ima ovakav setup, ostalima ne služi ničemu...
Bitna je inovacija..Idemo napred zar ne..tehnoloski napredak kako u svetu hardvera tako i u svetu optimizacije softvera.. Jako je bitan razvitak i jednog i drugog a sve to lepo kad legne i zazivi na kvalitetan nacin onda je to prava stvar.Bitan je smer u kome se ide..
Iako je NVIDIA jedna od pedeset najboljih kompanija, proizvođač kompjuterskih grafičkih čipova i kartica koje pomažu igračima da umaknu realističnim zombijima i vanzemaljcima, to joj ipak nije pomoglo da izbegne napade velikog broja investitora.
Poceo si ko nekad Obrad,udaras neku kontraofanzivu cim se nVidia pomene..Svasta Boze pa tema nema nikakve veze niti je imala takav cilj!Jebte koliko se vidi zaludjenost ATI-jem i mrznja prema nVidiji..Batice uopste te nerazumem.Stvarno si epic fail! P.S.Postoji nesto sto se zove kontrakampanja.kako u svetu politike tako je ova oblast mozda jos vise poznatija u svetu biznisa! Sorry,ja se ovde iskljucujem,dalje polemisanje je stvarno nepotrebno. No hard feelings. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
vidim da uživaš u porazu Zvezde. A, Partizan bi kao bolje prošao protiv Slovana? Da ste stvarno jaki, nabili bi ste one kukavne Fince sa 10:0, pošto ništa bolje ni ne zaslužuju kad ne pređu pola terena u prvom poluvremenu. Ne d`o vam Bog da izvučete nekog iole ozbiljnijeg protivnika u sledećeoj rundi i odmah možete da se pozdravite sa LŠ-a.
Ja bih voleo da se kvalifikuju u LS, pa da opet pukne bruka, kao one godine kad bili najgora ekipa, bez ijednog datog gola, ekipa za trpanje. Vece sramote ne moze da bude. Hahahhaahahah
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
ne bih voleo ni jedni da se kvalifikuju, jer objektivno niko nema šanse. Svi smo mi još uvek na nivou beton lige, i bolje je da se ne brukamo za džabe. S druge strane, ako se bilo ko kvalifikuje, dobije pare, ali sa parama ide u jedno 10-ak komada u mreži.
Pazi sinovac mi imamo kostur tima, imamo TIM I IGRACE...vi to nemate - ovo pricam krajnje normalno bez potenciranja neke rasprave
Iskren da budem nemate niiti jednog igraca, al ajde da i to izostavimo nemate ni tim ni igru...ono je jadno bilo, pljuj ti koliko hoces protivnike Partizana, ali mi imamo stavrno jak kolektiv.
Ilijev i ilic su doktorirali ovu nasu ligu i ove uslove igranja, dr Mo je najbolji igrac realno naseg prvenstva 3 godine u nazad, Krstajic hapsi po kucama, Cleo se kleo da vas je voleo - decko reseta preporodio se od kad je kod nas imao je neke teske periode al dobro - ugavnom svi koji predju od vas kod nas pa i basketu na kraju procvetaju...setimo se Vujanica, Roberta oni su mi prvi pali na pamet...
Partizan ima jako kvalitetan tim i kako stvari stoje sada samo neka `visa sila`(a tu mislim na malverzacije) nas moze spraciti da uzemo 004 titulu jer realno niste konkurentni...
Vi ste bratic doveli samo otpatke, Tosic - salis se?! Milovanovic decko ko iz vica da je ispao, a Koroman sto se vratio iz Inchona moze samo da se bije po terenu i pljuje druge igrace dok mu neko od vasih navijaca na treningu ne zalepi sarmacinu jer je totalna indijancina nalozena...
JBG
@gliga79, e moj ti samo cu reci da nije ovo rasprava u koju zelis...Mi smo 2003/2004 igrali s Relanom koji nas je pobedio u Madridu golom iz ofsajda, igrali smo s prvakom evrope Portom i sa Marsejom...
Daleko od toga da smo ikome bili topovsko meso, nismo izgubili kuci tada...
Imate vi Karadzica i nista vise. Onaj tim otpadnika i povratnika(naravno jer ih niko nece)ne vredi dve pare. Sve se to dovuklo jer nema gde da igra, ne moj da te lazu da vole mnogo klub(ko sto pisu po novinama, pa retardi veruju) sad ako se kvalifikujete za LS,ne moj da pukne jos veca bruka. Nema tamo Karadzic bato pa da se opsilite. Ima da vam isprase guzicu samo tako.
::@gliga79, e moj ti samo cu reci da nije ovo rasprava u koju zelis...Mi smo 2003/2004 igrali s Relanom koji nas je pobedio u Madridu golom iz ofsajda, igrali smo s prvakom evrope Portom i sa Marsejom..
A sa kime bi ti igrao u LS? Pa ne igra tamo CSK Pivara, i Backi Jarak, pa da namestate rezultate, preko Karadzica i sudija. Kazi samo da je regularno prvenstvo , pa da puknem od smeha. Napredak cak ni politicki nije uspeo da ostane u 1.ligi, zato sto mora da upadne klub iz BG-a Pitanje vremena kad ce Kezman da padne u depresiju jer ne moze bez Partizana. Ocekuj ga uskoro.) da nije smesno bilo bi glupo:)))
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Pazi dobra je i Liga Evrope...ipak ce trostruki sampion Srbije igrati Evropu.
A sto se Karadzica tice sta reci majstor, u basketu su sve nasi ljudi na celu sa porf dr Duletom Vujosevicem, u fudbalu nam je dosta i Tole da lomimo sve redom, ko zna mozda ovih par miliona sa svetkog prvensta sto su nasi dobili za ucestvovanje kane da nas progura malo u Evorpi, bilo bi lepo.
Nisam te razumeo za tim otpadnika i povratnika, si mislio na Milovanovica,Koromana i Tosica?
Kezman je ostavio traga u PSV-u u timu za koji su igrali i najbolji igraci planete svog vremena on je najbolji strelac svih vremena, i ovako bangav i tunjav se gura po najboljim timovima evrope...
Dok Zigic koji je upropastio generaciju sa prvenstava u juznoj africi samo `asistira` hahahahahah, a i nemoj sad povlaiciti te price da ne bi sopminjao Drulica kog ste prodali s jednom nogom i izjebali one jadne spance a ni Perica Jagodinac Ognjenovic nije da se propusti kad vec doticemo takve teme...
Pricam o tragediji u fudbalu, ne o kosarci, koja je takodje tragedija. Sve osim Partizana ne vredi k.rcu. Gde ti je Srpska liga u kosarci? Ne postoji. Trpaju sve u Partizan i trose pare ovog jadnog naroda iz budzeta, da bi bili nekakvi lideri na balkanu,cista politika i silovanje.
::Nisam te razumeo za tim otpadnika i povratnika, si mislio na Milovanovica,Koromana i Tosica
Da mislio sam i na njih isto. Nisam ja ni glup, ni klinac da se prepirem, Zvezda- Partizan, kad je to isti djavo.
Samo ti otvaram oci da se ne zaludjujes sa nekim glupostima, jer sve sto sam naveo i ti dobro znas, a ovamo mi ovo , mi ono. Lazes samog sebe, a ovde je cirkus sto se tice sporta.
Izvinjavam se jer sam otisao duboko u Off, ali vidim das se izlagac teme odavno povukao, pa reko ima lufta za neke gluposti.
odgovoricu ti samo na ovo lupetanje i idem imam neka posla:
KOJE SE PARE TRPAJU U KOSASRKASI KLUB PARTIZAN? SVIH OVIH SEZONA KOJIH SMO BILI 9OSTRUKI PRVACI SMO IMALI MANJU BUDZET OD CRVENE ZVEZDE, KO JE KRIV STO MNOGI KOSARKASI KADA DODJU IZ ZVEZDE U PARTIZAN PROCVETAJU?
Partizanu su decko zamrzavali racun pre dve sezone zato sto nemaju za LEBA! Al imaju srce,igrace,sistem, trenere, predsednika i NAJBOLJE NAVIJACE EVROPE...
Samo toliko.
Pozdrav
P.S. Ko jos ovde pazi da li je tema otisla u off? ovo je demokratski i slobodan forum...
šta je sa ostalim sportovima? Krenusmo od nVidije, pa preko Partizana u fudbalu, dogurasmo do košarke. Sad očekujem da se ode još dalje, na ostale sportove. Srećan sam jedino što nema vređanja, kao u temi o Duletu Vujoševiću.
::odgovoricu ti samo na ovo lupetanje i idem imam neka posla ::Idem da jedem , ce mi sere keva:)))) (izvini, malo sale nije na odmet)
::Partizanu su decko zamrzavali racun pre dve sezone zato sto nemaju za LEBA! Al imaju srce,igrace,sistem, trenere, predsednika i NAJBOLJE NAVIJACE EVROPE..
Samo se ti zavaravaj , tripuj, i zivi u zabludi .)
::P.S. Ko jos ovde pazi da li je tema otisla u off? ovo je demokratski i slobodan forum..
Demokratija nije anarhija, pa da moze da radi sta ko hoce i sta mu padne napamet. Ovde mislim i na sebe.)
Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.