Trebalo im je godinu dana da izbace procesor za 200mhz vecim klokovima. I dalje nema HT,i dalje 45nm,isti qrac ko i 750,identican. Sad im je ovo kako procesor iz treceg kvartala 2010. Zeljni para mamicu im Americku.
@gile23 od i5 samo je 750 45nm,i ima veci TDP od ostalih.
Al toliko vremena proslo od 750,a u 760 nikakvih poboljsanja.Nista novo.Sem bednih 144mhz. Skaj svi modeli Nehalem arhitekture imaju HT sem 750.Nije samo i7.
Mozda se nisam dobro izrazio ali sam malo gore to vec rekao.Mislim na nativni Quad i5.On nece ni dobiti HT jer vec ima 4 fizicka jezgra a HT je ostavljen za i7.Ovo ostalo je Dual Core arhitektura.
e kukavac ja cu za 5 god imati para da kupim i5750 kako se vreme menja a ne molim boga da mi bude bolje nego samo da nebude gore a kad pocnu i9 ja cu se pocastiti jednim i5 750 i upasti u dugovecni kredit u mrtvoj banci
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
ponekad se pitam sta vi ljudi radite sa tolikim jezgrima? ja se igram na 2x3.7ghz i ne secam se da sam ga posteno ugrejao... a da ne pricam da sam do skora bio na single 3.2... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.