Ovo mi se svidja: Cooling 3 x front 120mm fan mounts (fans included), 2 x rear 120mm fan mounts (fans included), 2 x 140mm roof fan mounts (fans included) A izgled i nije bas neso bar meni. Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
Kao i uvek profi, samo sto ja ne volim ovakav dizajn. Just simple smooth design ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Ala je ruzno, za sve pare... Da su se takmicili da naprave sto ruznije kuciste, osvojili bi prvo mesto... I sta se stekaju vise, dubina 500 cm: kuciste od 170 evra, a oni bi ga skratili jos malo da su mogli! Jes da ima svojih dobrih strana, ali za te pare ima znatno boljih :( bolje da su uzeli svoju P183/193 seriju i unapredili ih jos malo - e to bi bila vrh kucista...
ok je kuciste, samo mi se malo ne svidja sto nije toliko duboko i sto hard diskovi nisu okrenuti za 90 stepeni...i naravno sto ima samo 3 mesta za 5.25, sve ostalo je fino.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.