Izgleda da sa svakom novom generacijom plasiraju iste priče, a od njih posle ništa.
A za nove socket-e LGA1155 i LGA2011 se odavno zna. Realno, pošto menjam CPU na svakih recimo godinu i po do dve, navikao sam i da zamenim ploču tada :)
daj bre ...za intel ima vise razlicitih socketa nego procesora ...
28.07.2010. 11:09
status: user broj poruka: 911
a ovo za OC me ne bi cudilo ...mada ,sta ako stvarno budu uradili kao sto su najavili ?
Za nehalem su najavili pa su popustli/odustali ...zasto bi to radili ponovo ? Ne verujem da ce da privuku kupce time sto promovisu da je procesore nemoguce oc-ovati ?
` Na taj način će Intel povratiti kontrolu i moći će da bolje dozira napredak u performansama iz generacije u generaciju, kao i preciznije da određuje cenovne klase u skladu sa svojim željama`
A šta su do sad radili?
GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Sta ih briga? Oni su apsolutni lideri na trzistu, AMD se samo batrga, pa sad mogu da rade sta hoce. Tako su svojevremeno tvrdoglavo gurali Rambus - jer im se moglo. Pa su odustali kad su videli da ne ide - i tako u krug. Doduse, sada mozda nece ni pokusati, ne zbog krajnjih korisnika, vec zbog proizvodjaca maticnih, koji sigurno nisu odusevljeni takvom mogucnoscu :)
Ali ako oni ovo stvarno odrade, bice da sami sebe unistavaju :).
Pozdrav!
:: Sta ih briga? Oni su apsolutni lideri na trzistu, AMD se samo batrga, pa sad mogu da rade sta hoce. Tako su svojevremeno tvrdoglavo gurali Rambus - jer im se moglo. Pa su odustali kad su videli da ne ide - i tako u krug. Doduse, sada mozda nece ni pokusati, ne zbog krajnjih korisnika, vec zbog proizvodjaca maticnih, koji sigurno nisu odusevljeni takvom mogucnoscu : :: :: ::
Mozda idu na to da ce ta platforma 1155 biti superiornija u odnosu na 1156 pa za klokovanjem nece i biti potrebe.Mislim da ne razmisljaju o kupcima,nego gledaju svoju guzicu. A za entuzijaste 200evra+ i klokuj kolko hoces.Valjda ce i u LGA2011 biti neki dobar mainstream kao i7 920,ako bude ima da se prodaje kao alva.
Uostalom ko zna dal je sve to istina.Sto rece despot...tresla se gora rodio se mis.
Stara vest.. Pa realno kako ce drugacije da te nateraju da predjes na novu platformu i nove nadolazece CPU-ove! Ko nece milom mora silom.Hehehe..Mene ovo ni najmanje ne potresa a moze da pogodi samo onog koji je vec na 1156 mada ni njega to ne dotice jer ko je uzeo sad platformu uzeo je da koristi na duze vreme! Inace postoje glasine o padu cena,vec je nesto skresano.Mozda ce CPU-i biti malo pristupacniji pa ce i ovakva platforma imati smisao.Mozda :) Fuckin` Intel !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.