Palit je organizovao sopstvenu promociju GTX460 kartica gde se pored ostalog radio test radi prezentiranja performansi i mogucnosti njihove izvedbe karti..
malo je duza prica ,ali otprilike svodi se na pricu japanskog osvajanja TV trzista u Nemackoh 80 -ih godina .Da ne bi bio mamac za trolove neka ostane na tome da je karta ok za te pare,nije toliko ni relevatno ,to je vise politika firme koja hoce da uzme trziste ,pa posle da predje u pozitivu,
Hehehe, ovaj monitor philips sa slika sam kupio uvece u 9, otkacio lcd tv, prikacio novokupljeni monitor, pustio film, video da to nema veze s vezom, spakovao ga, i ujutru u 10 ga vratio :D
Da da, ja se secam te teme de smo ja i ti vodili polemiku o toj `velikoj razlici u slici` :PP koju ja nisam mogao da primetim :)) tako da sigurno postoji razlika u prikazu slike jer ima lcd tv vecu dijagonalu, ali ja sam kod druga vido na philipsu kako izgleda film u full hd-u i meni je ono odlicno za monitor za te pare
:: :: Hehehe, ovaj monitor philips sa slika sam kupio uvece u 9, otkacio lcd tv, prikacio novokupljeni monitor, pustio film, video da to nema veze s vezom, spakovao ga, i ujutru u 10 ga vratio :D
Za te pare da, naravno. Nakon toga sam rekao da ako budem ikada kupovao monitor do 24`, najmanje ce da bude 35000. Ali sumnjam da cu ikada da kupim monitor, zadovoljicu se 42ojkom par godina, a onda idemo na 50+ 3D :)
btw, jel neko isao u big bang da testira 3D tv? Bas je super. Rece mi da 50`` kosta 2600 evra, a ja sam video u americi 1300 dolara 3D tv od ni manje ni vise 70 incha! Haos...
Samo cekam kod nas ovu 460 od 1gb verziju, pa da je udomim.
Nece budes edin :)) i ja je cekam, ali ako bude razumna cena, ako ne onda idemo na ATI fala Bogu :))
:: :: Za te pare da, naravno. Nakon toga sam rekao da ako budem ikada kupovao monitor do 24`, najmanje ce da bude 35000. Ali sumnjam da cu ikada da kupim monitor, zadovoljicu se 42ojkom par godina, a onda idemo na 50+ 3D : :: :: btw, jel neko isao u big bang da testira 3D tv? Bas je super. Rece mi da 50`` kosta 2600 evra, a ja sam video u americi 1300 dolara 3D tv od ni manje ni vise 70 incha! Haos.. :: :: Samo cekam kod nas ovu 460 od 1gb verziju, pa da je udomim.
Samo je bitan odnos cene/performanse. Kad se cena u dolarima prebaci u dinare, ispada oko 19k... kad bi bila toliko, sutra bih je kupio odma` !!! (trljam dlanove) :)
Pa i ove kartice sto su stigle i po ovoj ceni su definitivno Best buy!Moglo je da bude jeftnije ali ipak su malo digli marzu.. Znaci kartice su kvalitetnije,brze,hladnije,tise,bolje skaliraju i imaju veci OC potencijal od konkurencije..
ova karta kosta 170e i s obzirom da je 30e jeftinija od konkurencije je super kupovina, samo zavisi od toga ko sta preferira...
+ ovaj model nije referentni, a poneta sto nije referentna nije u +50MHz za GPU nego u odlicnom hladjenju - poznatom PCS+ naravno za one koji su imali neku PCS+ kartu jasan je pojam.
Taj powercolor mi iskreno ne uliva poverenje, pre bih isao na sapphire: http://tinylink.in/4UR
ali on vec odudara, tako da bi pre isao na gtx460, jos ako bude jeftiniji u ostalim radnjama...gigatron obicno malo vise nabija cene..:)
p.s ala ovde radi copy/paste
:: Videcemo koliko ce kostati vezija od 1GB :: :: :: http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-vga-ati-radeon-5830-powercolor-pcs+-1gb-ddr5-hdmi-.11.html?productId=691 :: :: ova karta kosta 170e i s obzirom da je 30e jeftinija od konkurencije je super kupovina, samo zavisi od toga ko sta preferira.. :: :: + ovaj model nije referentni, a poneta sto nije referentna nije u +50MHz za GPU nego u odlicnom hladjenju - poznatom PCS+ naravno za one koji su imali neku PCS+ kartu jasan je pojam :: :: ::
Meni je u zivotu najvise crklo sapphire kartica a imao sam 4870 i 4890 PCS+, i to su jedna od najboljih resenja za hladjenje, stvarno vrhusnki.
bas kad mi je crkla sapphire 4850 dobio sam 4890 PCS+(inace crkla mi je i 4870 sapphire)
Inace ako bude preko 250e GTX460 1GB nece biti nesto specijalno konkurentna jer za 27 000din ima 5850 koje je brza kartica sve u svemu, jedino ce odlucivati ko sta preferira - ati/nV
inace Powerolor pravi sjajne karte - a tu mislim na karte sa njihovim custom hladjenjem. ko nije imao te kartice nama o cemu da prica
:: :: Taj powercolor mi iskreno ne uliva poverenje, pre bih isao na sapphire :: http://tinylink.in/4U :: :: ali on vec odudara, tako da bi pre isao na gtx460, jos ako bude jeftiniji u ostalim radnjama...gigatron obicno malo vise nabija cene..: :: :: p.s ala ovde radi copy/paste :: :: :: :: Videcemo koliko ce kostati vezija od 1GB :: :: :: :: :: :: http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-vga-ati-radeon-5830-powercolor-pcs+-1gb-ddr5-hdmi-.11.html?productId=691 :: :: :: :: ova karta kosta 170e i s obzirom da je 30e jeftinija od konkurencije je super kupovina, samo zavisi od toga ko sta preferira.. :: :: :: :: + ovaj model nije referentni, a poneta sto nije referentna nije u +50MHz za GPU nego u odlicnom hladjenju - poznatom PCS+ naravno za one koji su imali neku PCS+ kartu jasan je pojam :: :: :: :: :: ::
je jedna od najboljih firmi koje ugradjuju ATI -jeve cipove. Vrhunski kvalitet i izrada. Ovo tvrdim jer sam i sam imao par Power Color kartica koje su bile izuzetne, i koje i danas rade. Mozda je neko skeptican sto se tice ove firme jer mu je relativno nepoznata, ali radi se o kvalitetnoj firmi koju uvek mogu da preporucim.
Sto se tice kupovine , mislim da je ATI isplativiji sa ovom cenom.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Bilo kako bilo... kako moze biti isplatljiviji, meni stvarno nije jasnoi?? gtx460 768MB je malo brzi od 5830, i opet kad bi racunali koliko skuplji toliko i bolji, mada razlika je nepunih 1500dinara, plus sa gtx460 imas veci overklok potencijal i to poprilicno, plus tisa, plus malo manje trosi struje. 5850 ne racunam, govorim za ovaj rang.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.