Na zalost fanboyevima iz crvenog tabora izgleda da ce nVidia imati da ponudi dosta toga kvalitetnog i zanimljivog..Videcemo kolika ce sad biti razlika izmedju GTX475 i 5870 jer po svemu sudeci ce GTX475 prisvojiti osobine GTX460 uz daleko veci boost u performansama u odnosu na sadasnji GTX470..Bice ovo zanimljivo leto.. P.S.Eto a alphacore-a pljuvali sto je pominjao seriju koja nadolazi a ja sam jos davno procitao za to..
Da, naravno da ce izbacivati nove toolkitove jer su igrali na tu kartu pa se moraju odrzati. Deo atijeve strategije za novu seriju 6 je upravo optimizacija softvera za stream-ove, jer su u sadasnjoj seriji nedovoljno iskorisceni.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Re: ... Serija 5xxx je sama po sebi NEISKORISCENI materijal...
22.07.2010. 02:10
status: user broj poruka: 10997
to jest, velika kolicina silicijuma koja - nista (pametno) ne radi... žali bože silicijuma...
:: Da, naravno da ce izbacivati nove toolkitove jer su igrali na tu kartu pa se moraju odrzati. Deo atijeve strategije za novu seriju 6 je upravo optimizacija softvera za stream-ove, jer su u sadasnjoj seriji nedovoljno iskorisceni :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: ::
Raskokodakali se protiv nVIDI-e ovuda, i ne samo ovuda, a ljudi rade punom parom i donose dobre stvari.
Gledaj samo šta radi GTX480 SLI protiv 5870 CrossFireX-a sa tri monitora i 5760x1200...ubi ga u pojam...obrati pažnju na Apples-to-Apples deo svakog testa:
E sad, kad ovakvim tempom radiš po nešto i ne ispadne skroz u očekivanjima. U svakom slučaju kad nešto ovako dere više se niko ne buni protiv potrošnje i galame.
Ja nisam gejmer, niti preferiram odredjenog proizvodjaca, a ko skontao poentu, skontao, ko nije.... Google je majka. Ovaj review je samo potvrdio ono sto sam hteo da kazem.
Licno mislim da ko god radio SLi ili Cross setup, birace komponente daleko pazljivije nego ovaj test setup, na primer. Bode mi oci sto je ploca samo SLI sertifikovana. Ok, podrzava i Cross ali se ne garantuje ni kompatibilnost ni performanse pa u sustini i ne znamo da li je ovo pun potencijal Cross-a, na doticnoj ploci.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
sa Babadoom (koristi CUDA)a radi samo h264 enkodiranje i placa se to nikog nije briga,sam tortojed je trazio neuspesno lek.
Avivo koji koristi Ati stream je besplatan i koristi vise formata divx,h264 ,mpeg1 ,mpeg2 itd..a uz to jos i brzi.Tako da ne pricajte napamet ,kao da terate ljude da nesto placaju ,a vec postoji besplatna stvar.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.