Sa nastavkom Starcraft sage (Starcraft 2), naravno uz njega je dosao Battle net 2.0 za koji je Blizzard tvrdio da je perfektan. Battle Net je do sadasnjeg izgleda imao 3 faze, ovde cu vam prikazati samo 2, trecu fazu nisam uspeo da uslikam. U pocetku je bio jednostavan ranking system chat kao na facebook-u bez achievmenta. Kasnije dosla je sinhronizacija sa facebook-om achievment-i, razni avatari, mnogo dobre custom game mape itd.
Ranking sistem igraca odradjen je po ligama, od Novice (najgore lige) do Diamond (najbolje lige), ja sam bio u Diamond :D :). Nekima je cudno odradjen jer ima igraca u Diamond ligi sa skorom 24:2, ali i onih sa skorom 10:10, to pre svega zavisi od jacine igraca protiv kojih su odigrane partije. Na primer, neko odigra 20 partija sa igracima iz platinum / diamond lige pola izgubi pola dobije napredovace, neko odigra 20 partija sa igracima iz Silver/Gold lige i ima fantastican skor takodje napredovace.
Pati od pojedinih decijih bolesti, ali to ce se fix. Naravno kao sto je receno ne morate forward portove kao u Warcraft 3 The Frozen Throne da biste hostovali game. LAN podrska je izostala, ali ce ipak neki pro igraci dobiti posebne verzije sa LAN-om integrisanim u igru.
O samoj igri. Znaci igra je perfekcija odradjena, jos postoji imbalans izmedju rasa, ali ce se to vremenom popraviti (nadam se :)). Sto je najbitnije nije preterano zahtevna ! Cena ce biti od 60 evra za klasicnu verziju igre do 100 evra za Collectors Edition, takodje postojace verzija po ceni od 25-30 evra kod koje ce se placati 3 evra mesecno igranje :).
Bolje i to nego ko neki: `meni je sve smor` `ništa mi nije zanimljivo više` `idem da prodam komp i obe konzole, više me ne ispunjavaju` `nemam više vremena da se igram ko vi, ja radim ozbiljan posao na svom i7 sa gtx480 sli` `ne-znam-kako-vi-možete-da-radite-to-i-to-nije-bitno-šta-jer-šta-god-da-je-JA-to-nikad-ne-bih-mogao-da-radim-od-sebe`...
i tako dalje...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
26.7 u ponoc, takodje ce se prodavati prve kopije u srbiji tacno u ponoc od kada ce moci i da se igraju eto da ne cekash par dana da ti stigne dodji pridruzi nam se na partiju i uzmi svoju kopiju i igraj medju prvima u svetu.
Da sam iz Bg-a bio bih tamo, ali jbg nisam :). Jeftinije u inostranstvu nego ovde :), za citavih 15 evra, to je QCK Terran Marine :).
Pozdrav!
:: 26.7 u ponoc, takodje ce se prodavati prve kopije u srbiji tacno u pono :: od kada ce moci i da se igraju eto da ne cekash par dana da ti stigne dodji pridruzi nam se na partij :: i uzmi svoju kopiju i igraj medju prvima u svetu. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.