Znam Gile da ih ima na Njuegu,ali ih nema kod nas,a grafika je ipak nesto za sta bih voleo da imam lokalnu podrsku(servis ili distributera) pa ako se pokvari ili je kojim slucajem DOA da mogu da je rekalmiram i u roku od par dana dobijem novu..Ako je narucim iz US u koliko bude problema mogu da se oprostim od reklamacije. U svakom slucaju hvala za trud.Lepo od tebe sto si se setio.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Znam Gile da ih ima na Njuegu,ali ih nema kod nas,a grafika je ipak nesto za sta bih voleo da imam lokalnu podrsku(servis ili distributera) pa ako se pokvari ili je kojim slucajem DOA da mogu da je rekalmiram i u roku od par dana dobijem novu..Ako je narucim iz US u koliko bude problema mogu da se oprostim od reklamacije :: U svakom slucaju hvala za trud.Lepo od tebe sto si se setio. :: :: :: DaSickSystem :: ::
Hvala druze. Jel ima nacina da se ovo naruci, mislim jel radi shiping u Srbiji ovaj newegg ? Nvidia je bila dugo zakon sa quadro, ali zgleda da ga je Ati razbio sa ovom novom serijom firepro u smislu tog lowcost segmenta.
Nema na cemu :). Danas slucajno nesto gledao tamo i naleteo pa hajde da postujem. Inace ja mislim da moze da se shippuje kod nas ali ja mislim da je frka za placanje. Inace shipment ne bi trebao mnogo da vam ispadne jer ispod pise shipment 8 $. Dakle nekako uplatis i samo upises adresu.
Ali ne shvatajte ovo za ozbiljno ! Znaci prvo proverite pa onda. Inace ima je na Amazonu.de
ja sam kupovao slusalice preko amazon.uk i stigle su u Srbiju, ali sam platio odmah preko kartice u trenutku narucivanja (a ne pouzecem). Mozda narucim ovo... samo se plasim da se ne carnini na granici, jer onda nista nisam napravio.
95 % da ce da ti carine i ako narucis na Newegg-u i ako narucis na Amazonu ili bilo gde drugde. Jedino ako donese neko preko onda ne bi trebalo da ti carine :).
Pozdrav!
:: ja sam kupovao slusalice preko amazon.uk i stigle su u Srbiju, ali sam platio odmah preko kartice u trenutku narucivanja (a ne pouzecem). Mozda narucim ovo... samo se plasim da se ne carnini na granici, jer onda nista nisam napravio :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.