Vodic za kupovinu racunarskih komponenata napokon gotov :)
STRANA 1 OD 1
gile23
Vodic za kupovinu racunarskih komponenata napokon gotov :)
11.07.2010. 19:05
T28079
status: user broj poruka: 9121
Posto mi se vise smucilo, svako zove ej aj za 5 min konfiguracija, pa na forumu niko ne gleda prethodne teme itd. Resih bilo je dosta hajde da sastavim lepo nekoliko konfiguracija za neku normalnu cenu i da to objavim na jednom mestu.
Hteo sam da objavim na forumu, ali znam da to ne bi moglo da se odrzava tema bi brzo nestala ili bi bila pojedena nekom svadjom pa sam odlucio da to postavim na blog. Refresh ce biti na svakih 15 dana.
Ako vam se svidja kliknite na koju google reklamu :). Hvala !
Re: Vodic za kupovinu racunarskih komponenata napokon gotov :)
11.07.2010. 19:26
status: user broj poruka: 18996
lepo lepo, a jel se ovo menja/dodaje redovno po ps-u, na recimo mesec dana..?
:: Posto mi se vise smucilo, svako zove ej aj za 5 min konfiguracija, pa na forumu niko ne gleda prethodne teme itd. Resih bilo je dosta hajde da sastavim lepo nekoliko konfiguracija za neku normalnu cenu i da to objavim na jednom mestu. :: :: Hteo sam da objavim na forumu, ali znam da to ne bi moglo da se odrzava tema bi brzo nestala ili bi bila pojedena nekom svadjom pa sam odlucio da to postavim na blog. Refresh ce biti na svakih 15 dana :: :: Ako vam se svidja kliknite na koju google reklamu :). Hvala :: :: http://komponente.blogspot.com :: :: Pozdrav!
Re: Re: Vodic za kupovinu racunarskih komponenata napokon gotov :)
11.07.2010. 19:35
status: user broj poruka: 9121
@imarkovic PS sta je to :) ? Inace na svakih 15 dana cu da izbacim novi listing konfiguracija.
Prvo sam hteo na 7 dana, ali ce se slabo sta promeniti na trzistu za tako kratak vremenski period, pa sam se zato odlucio za 15 dana. A mogu i da editujem ovaj vec postojeci post na svakih 15 dana sa novim listingom, meni je svejedno :). Kada se nesto bitno promeni na trzistu izbacicu novi listing.
@Despot Drndao sam tako neku Office masinu na Ubuntu-u nekih 7 dana i mogu reci da se nije lose pokazala, ali za nekih 10k dinara vise mogu da se kupe mnogo bolje i ozbiljnije konfiguracije sa nekim eventualnim upgradeom. A kada se pojavi neka iole ozbiljnija situacija taj Atom ce da zakaze ?
Naravno ako neko ima nekakvu sugestiju ili predlog odmah cemo ga usvojiti ako se pokaze kao valjan, evo sad cu ovu despotovu masinu da izbacim tamo :). Hvala !
Pozdrav!
:: lepo lepo, a jel se ovo menja/dodaje redovno po ps-u, na recimo mesec dana.. :: :: :: :: Posto mi se vise smucilo, svako zove ej aj za 5 min konfiguracija, pa na forumu niko ne gleda prethodne teme itd. Resih bilo je dosta hajde da sastavim lepo nekoliko konfiguracija za neku normalnu cenu i da to objavim na jednom mestu. :: :: :: :: Hteo sam da objavim na forumu, ali znam da to ne bi moglo da se odrzava tema bi brzo nestala ili bi bila pojedena nekom svadjom pa sam odlucio da to postavim na blog. Refresh ce biti na svakih 15 dana :: :: :: :: Ako vam se svidja kliknite na koju google reklamu :). Hvala :: :: :: :: http://komponente.blogspot.com :: :: :: :: Pozdrav!
Ima ljudi(ne mali broj) koji samo hoce najjeftinije,licno sam par atoma sastavio i to sljaka kao blesavo.
Poslednji koji sam sklapao je bio single core 1.6ghz sa 2gb rama i mogu ti reci da je bio rame uz rame sa mojim preSkotoM 3.0@4,2ghz zasto i kako ne znam.
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
@despot i ja sam imao neko slicno razmisljanje, ali po fazonu ipak necu ovo je dosta ozbiljnije. Ali eto ipak si me nagovorio i eto izbacio sam konfiguraciju :).
@ilijavu sad cu da dodam dole ako se nekome ne svidja hard zbog prostora, neka uzme drugi.
@josilenko bitan je ipak dobar ram a nema neke preterane razlike u ceni :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.