...rrrrrrrrrrrrrrkkkk...puuuuuuuuuj...sljep...trlj...ako neko zapocne svadju Ati vs Nvidia, tj. pisne, ima da ono stisne i iza kuce da ga pojede vruce. Tri, cetiri, sak.
Pazi što dolazi u koferčetu...Najbrži gpu trenutno, kraj diskusije. Čudno je kako u idle-u troši manje od 480....u load-u 50w više...ali i brže. E pa momci, ko hoće da bude baja u kraju-trk do slamarice.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Samo da se zna da sam stavljao misao na parir...pardon ekran dok je Panta postovao...tako da za mene ne važi, Bogu hvala Fiat iustitia, et pereat mundus
Ako smem da primetim Panto druže, ispuštaš mnogo čudne zvukove, nije valjda zatvor u tim godinama?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Samo da se zna da sam stavljao misao na parir...pardon ekran dok je Panta postovao...tako da za mene ne važi, Bogu hval :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: ::
Boga mi ovo je definitivno najjača zver na polju gameskih karti, ali za 1200$ koliko vredi, dve 5870 koštaju manje(a manje i daju), a dve Gtx480 će da vuku mnogo više snage za manje pare. Jbg, ionako nije namenjeno nama, nego onima sa dubljim džepom. GA-MA785GT-UD3H/Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB Kingston HyperX DDR3/CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Dzaba sve to ljudi. Sutra ce biti neki Felermi 6xx, prekosutra blATI 7xxx, nakosutra nV.....i tako dalje. Shibanje ce se nastaviti, ponajvise medju fanboyevima. Cisto izdrkavanje para i vremena za ono sto nikada nece biti iskorisceno do maksimuma, niti je ikada bilo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.