Prema anketi sajta Guru3D, apsolutno najpopularnija karta...
STRANA 1 OD 1
tortojed
Prema anketi sajta Guru3D, apsolutno najpopularnija karta...
03.07.2010. 01:35
T27905
status: user broj poruka: 10997
trenutno je 480GTX. Karta 470 je popularnija od 5850 (koji, navodno predstavlja 470-kinu konkurenciju). U anketi, vlasnici kompjutera se opredeljuju za kartu koju bi najvise zeleli da vide u svojoj masini (nevezano za cenu, to jest cisto po osnovi kvaliteta).
E, ali imaj u vidu da sajt okuplja, uglavnom, kompjuterase iz...
03.07.2010. 01:43
malo bolje stojecih zemalja - nije to benchmark.co.yu. Ako pogledas njihov forum, videces da mnogi useri imaju zestoke masine. Kod njih je to pravilo a ne izuzetak. - - - - - - - - - - - - Ali nemoj odmah da se trzas i treses - nisam nikoga prozivao, niti sam nesto dokazivao. Samo jedna anketa (u moru slicnih)...
:: malo bolje stojecih zemalja - nije to benchmark.co.yu :: Ako pogledas njihov forum, videces da mnogi useri imaju zestoke masine. Kod njih je to pravilo a ne izuzetak :: - - - - - - - - - - - :: Ali nemoj odmah da se trzas i treses - nisam nikoga prozivao, niti sam nesto dokazivao. Samo jedna anketa (u moru slicnih).. :: :: ::
Nisi, verujem da nisi. Anketu sam pomenuo samo iz jednog razloga
03.07.2010. 01:58
- anketirani su se odlucivali po principu `sta bih rado imao kada novac ne bi bio problem`, odnosno birali su kartu `po sebi` a ne po principu `sta bi bio najbolji kompromis cena/kvalitet`.
Re: Nisi, verujem da nisi. Anketu sam pomenuo samo iz jednog razloga
03.07.2010. 02:00
status: user broj poruka: 12794
Mada jbg, da gledam u tom cenovnom rangu 5970 mi je bolja solucija jer je brža karta. Ljudi se plaše tih dual gpu rešenja... jbg, neće svaka igra da radi odmah u CF/SLI modu, moraš ponekad neki patch da sačekaš, ali jbg to je cena za takvo rešenje. Zato je singleGPU manje zastrašujuć jer dobijaš uvek punu snagu...
:: :: - anketirani su se odlucivali po principu `sta bih rado imao kada novac ne bi bio problem`, odnosno birali su kartu `po sebi` a ne po principu `sta bi bio najbolji kompromis cena/kvalitet` :: ::
već Mitsubishi Lancer EVO X MR FQ400. Jbg, fali mi samo 50000 funti da kupim jedan i da se vozim ko čovek. Ta anketa je malo jača od kisele vode. Nek anketiraju dotične entuzijaste, pa nek utvrde ko šta ima u mašini, a ne ko bi šta želeo da ima. E, takvu anketu ću da priznam kao validnu. Sve ostalo je prdenje u prazno.
Re: Prema anketi sajta Guru3D, apsolutno najpopularnija karta...
03.07.2010. 10:47
status: user broj poruka: 721
:: trenutno je 480GTX. Karta 470 je popularnija od 5850 (koji, navodno predstavlja 470-kinu konkurenciju). U anketi, vlasnici kompjutera se opredeljuju za kartu koju bi najvise zeleli da vide u svojoj masini (nevezano za cenu, to jest cisto po osnovi kvaliteta) ::
Ja sve mislim ti se zajebavas, ali tebi stvarno, ali stvarno uopste nije lako...
:: Koji bi ste automobil vise voleli u svojoj garazi :: :: 1. Bugatti Veyro :: 2. Pagani Zond :: :: Odgovarajte samo sa 1 i 2 :: :: Bayerische Motoren Werk :: ::
Nekako mi se ne svidja ni jedan, Bugatti ima ruzan prednji kraj, a Zonda zadnji :P
:: Koji bi ste automobil vise voleli u svojoj garazi :: :: 1. Bugatti Veyro :: 2. Pagani Zond :: :: Odgovarajte samo sa 1 i 2 :: :: Bayerische Motoren Werk :: ::
Jako težak izbor za nas srbe, kolko god bili dobri hrišćani imamo mnogo paganskih običaja udenutih tu i tamo. Pošto mirišem više drevno nasleđe od nametnutih uticaja odlučio bih se lično ipak za opciju pod 2
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
1 zato sto ide 400 bez problema i zato sto se ceo rezvoar potrosi ako je gas do daske za 12 minuta. Informacije iz Top Gear-a.
Pozdrav :)
Zaboravio si da kazes da se gume istope za 15 minuta pri max brzini. E stvarno ne vidim svrhu teme, a ni te ankete koja je krajnje retardirana. Pa i ja bih glasao isto, al malo je budala koje stvarno daju pare za to, a da nisu puni ko brod. Glupost cista.
Uvek je više onih koji veze nemaju o životu i odlučuju se za rešenje gde im se sve samo kaže i udene. Obično ne znaju da instaliraju ni OS ni drajvere a kamoli da ih podese. Takvi su, zarad nerešvanja svoje gluposti, uvek spremni da se iskeširaju i preko 30% cene više čak i za realno sporije kartice, samo da slučajno ne moraju da odlučuju između next-next i ok-cancel. Problem je što su zeleni drajveri postali opasno smeće i sve su gori i gori, Imaju više ispravki nego radikalna stranka replika u skupštini... tako, kada dotični intelektualci popizde od instalacija i borbi sa drajverima i njihovim NAJNOVIJIM verzijama koje izlaze svakih 10 dana (po dva za svak novu igru)... ko će da preživi njihovo kreketanje i kreštanje kako je ati bolji, kako su oduvek znali, i potajno želeli.... tuga.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.