The GeForce GTX 465 is priced at 279 EUR/USD, and at that price level the card should be competing with the Radeon HD 5850 which just started selling at 265 EUR/USD and realistically, the GeForce GTX 465 at default clock speeds is just no match for that cheaper Radeon HD 5850. That simply is the biggest issue for the GTX 465 series.
meni jeste lepa,volim te jos kad bi stavili koji feder bila bi jos lepse!!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Odlična karta. Opet se Twin Frozr sistem pokazao jako efikasan. Nije bog zna šta lepa, ali kakve to ima veze, kad će biti u kućištu. Zar ne :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
i ja ne gledam izgled karte jer ionako je necu gledati kad je u kucistu.
Ovoj karti a i generalno svim GTX465 je problem jer daju slabe performanse za 280 evra, precenjuene su i cena mora da ide dole, negde oko 230 evra bi bilo za ov kartu lepo da kosta, malo je lsabija od 5850 a malo jaca od 5830.
GTX 465 nikako nije isplativa pored HD 5850. Međutim, GTX 470 jeste. Košta više tačno toliko koliko je i brža od HD 5850, a plus poseduje PhysX i CUDA.
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: GTX 465 nikako nije isplativa pored HD 5850. Međutim, GTX 470 jeste. Košta više tačno toliko koliko je i brža od HD 5850, a plus poseduje PhysX i CUDA :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Si Si, senhor, razume se, just a comment :P > raicu, sram te bilo :P
:: Odlična karta. Opet se Twin Frozr sistem pokazao jako efikasan. Nije bog zna šta lepa, ali kakve to ima veze, kad će biti u kućištu. Zar ne :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
I jeste me sramota, šta ću kad sam pogan i nekulturan
30.06.2010. 13:07
status: user broj poruka: 9006
S moje tačke posmatrano, kad bi mi sad dunulo u ludu glavu ne daj bože da uzimam grafiku, ne bi bio mali faktor što bi za 470 morao da uzimam novo napajanje a za 5870 ne .
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Auu, nisam pratio odavno cene. Čoveče, pa GTX 470 košta 35000 RSD?! WTF?! Ovi nisu normalni. Bezobrazluk čist. Povlačim sve što sam rekao u prethodnom postu.
Edit: GTX 470 nema šta da traži pored HD 5870. Ni po potrošnji, ni po perfomansama.
Re: Re: @eseses - E, to je to - 5xxx dolazi na trziste nategnuta do krajnjih
30.06.2010. 15:03
status: user broj poruka: 1541
Ma samo IGNORE sto se torte tice, nema smisla raspravljati se s njim...
:: Jel tebi recimo 5850 overklok sa 725Mhz na 950Mhz idu i vise, malo ?!? Zasto moras da lupas ? 30% OC covece :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: granica, a 4xx je overclockable do neba... A sto se Atikicama ovo NIKAKO ne svidja (baca ih u ocajanje), to je vec drugi deo iste price.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.