Jaooj, koliko li to struje trosi, koliko li se greje. Cccc ...
29.06.2010. 00:39
status: user broj poruka: 10997
Ah, pardon. Ucinilo mi se da je rec o Fermiki.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Vidi, vidi, 9800GT brza od 4850! Mora da autor clanaka nije dobro instalisao drajvere!
pa ovaj iZ3d RAAAAAAAAADI, jeejejeejeejej, ne moram da kupim nV da bih imao 3 GDE igram split second na 1024*768 medium setup sa 4350, ahahahah i to bez zajebancije samo se podesi u iZ3D CPu ANAGLYPH(free) rec/cyan
oce li neko biti dobar da mi pojasni sta je oo tacno sta kao instaliram ovo i netreba mi 3d monitor samo da kupis naocare i imas 3d ili sta je vec explain??
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: oce li neko biti dobar da mi pojasni sta je oo tacno sta kao instaliram ovo i netreba mi 3d monitor samo da kupis naocare i imas 3d ili sta je vec explain? :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.