ovaj lik reklamira mnogo mnogo stvari, i uglavnom uvek kaze mane i vrline, malo cudan marketing...? @xendzo, sta je, nalozila si se na Cors? pa kazem ja, ti ne verujes..
meni se vise svidja 700D, jer mi apsolutno ne treba hot-swap i providna stranica, a zbog toga je jeftinije...
:: Ima ortak taj corsair 800d, bruka kućište, šteta što je tako skupo. Izgleda meni da ću još dugo da se družim sa mojim vernim kućištem JUGODRVO `8 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Ne mož a da im se ne diviš što se tiče poslovne politike, providna stranica i nije neki izdatak u proizvodnji a biće sigurno ovakvih dilema: Ko zna treba li mi hot swap... hmmm... može dobro da dođe al mi nešto i nije neophodan... hmmmm... ma ko ga jebe uzeću 800D, dobijem i providnu stranicu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
BIO je 800D, u Gigatronu za 26.000, uvezli 5kom i odmah prodali sve, obecavaju mesecima da ce uvoziti, medjutim, izgleda da ne mogu, pojma neam zasto, a 700D nikad nije dolazio kod nas, a da ja znam (a proveravao sam na sve strane), uglavnom sam uvek uspevao da nabavim ono sto mi treba, ali ovo kuciste jednostavno je jako tesko, tj. skupo da se uveze kod nas, iako ima kupaca koji bi na keca kupili, verujem, jedno 30kom...ma i vise..
:: Da li je moguće da 700D još uvek nema nigde kod nas u ponudi? :: :: :: Be the change you want to see in the world. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.