:: E obrisaše ti temu...Baš smo Srbistan, sramot :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: Samo sibaj :) :: :: :: :: @pajsgudgud, ti si srecan koliko si tezak :) :: :: :: :: Pozdrav!
:: Nije moja skar-ova, mozda je i sam obrisao :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: E obrisaše ti temu...Baš smo Srbistan, sramot :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: :: :: Samo sibaj :) :: :: :: :: :: :: @pajsgudgud, ti si srecan koliko si tezak :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
najbolje je udje covek da da tel na servis a ja se iz servisa derem na MUHLERA i vicem:sta oces konju jedan!!??` covek pita :jel to on meni!!!?? mogao sam najebati ni kriv ni duzan.. a inace sam mokar sav,i posle utakmice sam morao do WC od nervoze!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
pa izbio bi građanski rat...eto kako bi izgledalo... support normality
:: al se svi vesele e samo da mi je videti kad bi bili prvaci kako bi pucalo po srbijic :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
sreca mislis stativa i precka na nemackom golu!!!! to sto je Stole macka odbranio penal nije sreca!!!
:: ...al imali smo srece danas i Bog da nas pogleda malo... :D :D : :: :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW :: ::
... mislim da je retardirano da dva puta za redom igramo rukom ispred gola... Samo sam to mislio, naravno da je velika pobeda i ja se takodje radujem, nisam mislio nista lose...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW
Hvala :D Morace da padne nova graficka kad izadje Crysis 2 :D
P.S. Sad jos janezi da ponize Amere i kompletan mi je dan :D
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW
:: Bombona sto bi se reklo :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW ::
mislim da je kretenski to sto je odigrano rukom pred golom,a kamoli Vidic to sebi da dozvoli i dovede u pitanje svoj tim..ne razmisljaju glavom,previse impulsivno!!!
:: Hvala :D Morace da padne nova graficka kad izadje Crysis 2 : :: :: P.S. Sad jos janezi da ponize Amere i kompletan mi je dan : :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW :: :: :: Bombona sto bi se reklo :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW :: ::
:: mislim da je kretenski to sto je odigrano rukom pred golom,a kamoli Vidic to sebi da dozvoli i dovede u pitanje svoj tim..ne razmisljaju glavom,previse impulsivno!! Celo prvo poluvreme sam se zajebavao sa drugarima kako bi Kuzmanovic trebalo da uhvati loptu u sesnaestercu sa obe ruke...Kao Djukic svojevremeno dok je igrao za Valensiju. I nisam mogao da verujem da smo skrivili penal na identican nacin kao protiv Gane. Ali ruku na srce imali smo mnoooogo srece...Ali na kraju sreca ili ne 3 boda za SRB.
@pajsgudgud Cestitam za diplomu...Jos da te ozenimo.
Lala 4ever! Zemo ja bi mu za to dao direktan crveni,samo mi pacenici ne mozemo da skontamo da se igra fudbal a ne rukomet.Sramota je da smo mi jedini koji to rade,a kakvi sve domorodci ne ucestvuju na ovom po meni najgorem svetskom prvenstvu.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: mislim da je kretenski to sto je odigrano rukom pred golom,a kamoli Vidic to sebi da dozvoli i dovede u pitanje svoj tim..ne razmisljaju glavom,previse impulsivno!! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu ::
Vidi..ako imaš nekui domaću udavači, a da je pri tom korektna kontaktiraj me na email :D support normality
:: :: :: mislim da je kretenski to sto je odigrano rukom pred golom,a kamoli Vidic to sebi da dozvoli i dovede u pitanje svoj tim..ne razmisljaju glavom,previse impulsivno!! :: Celo prvo poluvreme sam se zajebavao sa drugarima kako bi Kuzmanovic trebalo da uhvati loptu u sesnaestercu sa obe ruke...Kao Djukic svojevremeno dok je igrao za Valensiju :: I nisam mogao da verujem da smo skrivili penal na identican nacin kao protiv Gane :: Ali ruku na srce imali smo mnoooogo srece...Ali na kraju sreca ili ne 3 boda za SRB :: :: @pajsgudgu :: Cestitam za diplomu...Jos da te ozenimo :: :: :: :: DaSickSystem ::
:: Vidi..ako imaš nekui domaću udavači, a da je pri tom korektna kontaktiraj me na email : :: support normalit :: :: :: :: :: :: mislim da je kretenski to sto je odigrano rukom pred golom,a kamoli Vidic to sebi da dozvoli i dovede u pitanje svoj tim..ne razmisljaju glavom,previse impulsivno!! :: :: Celo prvo poluvreme sam se zajebavao sa drugarima kako bi Kuzmanovic trebalo da uhvati loptu u sesnaestercu sa obe ruke...Kao Djukic svojevremeno dok je igrao za Valensiju :: :: I nisam mogao da verujem da smo skrivili penal na identican nacin kao protiv Gane :: :: Ali ruku na srce imali smo mnoooogo srece...Ali na kraju sreca ili ne 3 boda za SRB :: :: :: :: @pajsgudgu :: :: Cestitam za diplomu...Jos da te ozenimo :: :: :: :: :: :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: korektna....mislis malo koristena?? :) :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Vidi..ako imaš nekui domaću udavači, a da je pri tom korektna kontaktiraj me na email : :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: :: :: mislim da je kretenski to sto je odigrano rukom pred golom,a kamoli Vidic to sebi da dozvoli i dovede u pitanje svoj tim..ne razmisljaju glavom,previse impulsivno!! :: :: :: Celo prvo poluvreme sam se zajebavao sa drugarima kako bi Kuzmanovic trebalo da uhvati loptu u sesnaestercu sa obe ruke...Kao Djukic svojevremeno dok je igrao za Valensiju :: :: :: I nisam mogao da verujem da smo skrivili penal na identican nacin kao protiv Gane :: :: :: Ali ruku na srce imali smo mnoooogo srece...Ali na kraju sreca ili ne 3 boda za SRB :: :: :: :: :: :: @pajsgudgu :: :: :: Cestitam za diplomu...Jos da te ozenimo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: DaSickSystem :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.