`This set of new drivers is tagged as Quadro driver (for NVIDIA`s professional series graphics cards) however has support for some common GeForce graphics cards.`
Nemam pojma - ATi izbacuje svakoga meseca po jedan drajver, kao da to ima veze sa mesecima i godisnjim dobima. NV barem pravi novi drajver kada se pojave neki tehnicko-tehnoloski razlozi za to (navodno), nova karta, nova igra, primedbe od strane postovanoga pucanstva... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Za LoMax-a: evo sam ga instalisao. Dobitak u Vantage-u oko 100 poena (performance test). Ako se odlucis da ga isprobas, ne zaboravi da sacuvas instalaciju PhysX-a (257.21) posto drajver dolazi bez istoga... Ili pomocu RAR-a raspakuj 257.xx i extraktuj PhysX 9.10.0223 system software.msi...
:: ... kad su tako dobri i ispeglani i savršeni.. :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Ne verujem da cu ih dirati! Bas sam pre neki dan tj kad su izasli 257.21 stavio i lepo rade i vracaju u 2D mod i SmartDoctor funkcionise sa njima i sve je ok... tako da nemam potrebe! Mozda kod mene situacije ne bi bila ista ko i kod tebe ipak ja imam 2xx a ti 4xx seriju! :)
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Za LoMax-a: evo sam ga instalisao. Dobitak u Vantage-u oko 100 poena (performance test). Ako se odlucis da ga isprobas, ne zaboravi da sacuvas instalaciju PhysX-a (257.21) posto drajver dolazi bez istoga... Ili pomocu RAR-a raspakuj 257.xx i extraktuj :: PhysX 9.10.0223 system software.msi.. :: :: :: ... kad su tako dobri i ispeglani i savršeni.. :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.