Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
257.21 drajveri za NV (ukljucujuci 4xx)
STRANA 1 OD 2  
tortojed 257.21 drajveri za NV (ukljucujuci 4xx) 15.06.2010. 16:54 T27507

status: user
broj poruka: 10997

http://www.guru3d.com/ download sekcija je tu, na prvoj strani
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic Evo isti link samo sa nvidijinog site-a 15.06.2010. 17:04 #222910

broj poruka: 1889
http://tinyurl.com/32ekmz5

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

Mortificat ... 15.06.2010. 17:10 #222912

broj poruka: 3519

Hvala, sad ćemo da vidimo kako rade.

Be the change you want to see in the world.

Ishmerish Ako ne rade,evo resenja 15.06.2010. 17:13 #222913

broj poruka: 7285
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon.aspx?ostype=Windows%207%20-%2032-Bit%20Edition

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Juta90 re 15.06.2010. 17:17 #222915

broj poruka: 232
Jel mogu ovi drajveri za 8600gts ?

Mortificat Re: re 15.06.2010. 17:20 #222917

Mogu.

:: Jel mogu ovi drajveri za 8600gts
::
tortojed Re: Ako ne rade,evo resenja>>Ta idi, baca, nemoj da pravimo... 15.06.2010. 17:25 #222918

svinjsku daću kad joj vreme nije (te tvoje kalorije i holesterol, na ovu vrućinu!).

:: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon.aspx?ostype=Windows%207%20-%2032-Bit%20Editio
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ishmerish Kazi ti sta hoces 15.06.2010. 17:30 #222919

Al ja upravo resavam neki svinjokolj za vikend,pa kad padne rostilj i gulas-nece da mi bidne dobro!

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

tortojed Re: Kazi ti sta hoces>>Ma, naravno. Mi, Lale, najvolijemo `leba... 15.06.2010. 17:36 #222920

s` mašćom, pa ondak nekol`ko dugački` špricera iliti `hosu lepeša`...
Ja sam, inače, Bečkerečan...

:: Al ja upravo resavam neki svinjokolj za vikend,pa kad padne rostilj i gulas-nece da mi bidne dobro
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ishmerish Re: Re: Kazi ti sta hoces>>Ma, naravno. Mi, Lale, najvolijemo `leba... 15.06.2010. 18:18 #222925

Pa ondak ti ni disnotor nije stran
Nazdravlje svim ali ja ako nesto ne nabodem ubrzo,ima da pocnem da ujedam.Tako da ako ne oborim svince za vikend-pasce neko siljeze na raznju.Sve u svemu:

http://www.youtube.com/watch?v=PgBN8_1t_Qc

Lala 4ever!

:: s` mašćom, pa ondak nekol`ko dugački` špricera iliti `hosu lepeša`..
:: Ja sam, inače, Bečkerečan..
:: :: Al ja upravo resavam neki svinjokolj za vikend,pa kad padne rostilj i gulas-nece da mi bidne dobro
:: ::
:: :: Lala 4ever!
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
gile23 ... 15.06.2010. 19:19 #222932

broj poruka: 9121
Dobar deo ljudi tvrdi trenutno da su bolji ATI driveri od nVidia drivera. To i ja mogu da potvrdim :). Tako da trenutno nVidia nije superiorna u odnosu na ATI uopste.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Gile bolji su Ati driveri trenutno od Nvidia drivera 15.06.2010. 19:26 #222933

broj poruka: 7720
U Win7 x64 Nvidia krahira u igricama to je i sam Skyfire potvrdio,tako da tu nema dileme.
Daum ... 15.06.2010. 19:52 #222942

broj poruka: 12794
Sad još samo neko da se iscima da moduje ATI drivere da rade sa nvidia kartama

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

ravenoss sta spamujetee??? 15.06.2010. 20:07 #222947

broj poruka: 486

zabole me za ati vise, covek ne moze vise ni drivere da skine a da ne kenjate samo..

Mortificat ... 15.06.2010. 20:42 #222950

Sa novim driverom fps mi je u Crysisu sa nekih ~35 porastao na ~38, dakle oseća se neka razlika, međutim ona mesta u igri u kojima naglo pada fps i dalje ostaju problematična. Istina, samo sam na Crysisu imao taj problem.

Daum Re: sta spamujetee??? 15.06.2010. 21:08 #222954

broj poruka: 12794
Hahahahahhahha....

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: zabole me za ati vise, covek ne moze vise ni drivere da skine a da ne kenjate samo.
nikolape80 re 15.06.2010. 21:40 #222967

broj poruka: 453
Heheh...pa covek ima odgovor na sve.. :). Kriva je majka priroda sto je tako pametan..

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Intel Core i5 750@2.66 Ghz
Thermaltake Max Orb
Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz
Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor

tortojed Re: sta spamujetee??? Ne ljuti se, Ravenoss-e, to je tako... 15.06.2010. 21:46 #222969

karakteristicno za crvenperke - one ne mogu da otrpe da postoje graf karte DRUGOG proizvodjaca. A ako je taj DRUGI jos i bolji (kao sto jeste), to im nanosi takav dusevni bol da jedino zajedljivim primedbama mogu da izbace deo viška žuči, tečnosti koja ih muči.
Avaj! Njihovim mukama, samo jedna stvar moze donijet` kraj! Zelena karta za zelene novcanice...

:: zabole me za ati vise, covek ne moze vise ni drivere da skine a da ne kenjate samo.
imarkovic Re: Re: sta spamujetee??? Ne ljuti se, Ravenoss-e, to je tako... 15.06.2010. 22:32 #222981

broj poruka: 18996
tortojede, ne trudi se...`oprosti im, jer oni ne znaju sta rade`

:: karakteristicno za crvenperke - one ne mogu da otrpe da postoje graf karte DRUGOG proizvodjaca. A ako je taj DRUGI jos i bolji (kao sto jeste), to im nanosi takav dusevni bol da jedino zajedljivim primedbama mogu da izbace deo viška žuči, tečnosti koja ih muči.
:: Avaj! Njihovim mukama, samo jedna stvar moze donijet` kraj! Zelena karta za zelene novcanice..
:: :: zabole me za ati vise, covek ne moze vise ni drivere da skine a da ne kenjate samo.
tortojed Re: Re: Re: sta spamujetee??? Ne ljuti se, Ravenoss-e, to je tako... 15.06.2010. 22:44 #222984

E. al` zato sam ja tu, da ih poučim. Evo sta kaze najnovija Sandra - 470 versus 5870, `širina` protoka podataka (GPU/ video-memorija)= +17% za 470.

http://www.dodaj.rs/f/M/10J/17Tx70BS/470-vs-5870.jpg

Serija 5xxx - to su NEMOCNE karte, karte koje malo trose i malo proizvode. A greju se, greju! Pitam se, pitam, zasto, ooo ATi-kice moje, zasto?

:: tortojede, ne trudi se...`oprosti im, jer oni ne znaju sta rade`
:: :: karakteristicno za crvenperke - one ne mogu da otrpe da postoje graf karte DRUGOG proizvodjaca. A ako je taj DRUGI jos i bolji (kao sto jeste), to im nanosi takav dusevni bol da jedino zajedljivim primedbama mogu da izbace deo viška žuči, tečnosti koja ih muči.
:: :: Avaj! Njihovim mukama, samo jedna stvar moze donijet` kraj! Zelena karta za zelene novcanice..
:: :: ::
:: :: :: zabole me za ati vise, covek ne moze vise ni drivere da skine a da ne kenjate samo.
MaliAbner Re: Re: Re: Re: sta spamujetee??? Ne ljuti se, Ravenoss-e, to je tako... 15.06.2010. 22:54 #222988

broj poruka: 7769
Pa da bi tupsoni sa nVidia kartama mogli da se tese...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: E. al` zato sam ja tu, da ih poučim. Evo sta kaze najnovija Sandra - 470 versus 5870, `širina` protoka podataka (GPU/ video-memorija)= +17% za 470
:: http://www.dodaj.rs/f/M/10J/17Tx70BS/470-vs-5870.jp
:: Serija 5xxx - to su NEMOCNE karte, karte koje malo trose i malo proizvode. A greju se, greju! Pitam se, pitam, zasto, ooo ATi-kice moje, zasto
:: :: tortojede, ne trudi se...`oprosti im, jer oni ne znaju sta rade`
:: :: :: karakteristicno za crvenperke - one ne mogu da otrpe da postoje graf karte DRUGOG proizvodjaca. A ako je taj DRUGI jos i bolji (kao sto jeste), to im nanosi takav dusevni bol da jedino zajedljivim primedbama mogu da izbace deo viška žuči, tečnosti koja ih muči.
:: :: :: Avaj! Njihovim mukama, samo jedna stvar moze donijet` kraj! Zelena karta za zelene novcanice..
:: :: :: ::
:: :: :: :: zabole me za ati vise, covek ne moze vise ni drivere da skine a da ne kenjate samo.
gile23 Re: Re: Re: Re: sta spamujetee??? Ne ljuti se, Ravenoss-e, to je tako... 15.06.2010. 22:55 #222989

broj poruka: 9121
A zasto nemocna kartica 5870 lomi 470 u svim ostalim testovima za 20%+ ? Ajde definisi mi to i reci mi jel to slabo ? Ti nisi svestan koliko si se za`ebo kada si prodao 5850 za 180 evra, a kod tog lika kartica razbija kako radi na svim OS-ovima. To sto ti nisi hteo (mozda i umeo :)) da instaliras clean XP ili Win 7 to je tvoja stvar, ali nije razlog da pljujes po ATI-ju koji je po svemu bolji od trenutne nVidia serije. Covece ovo ne kazem samo ja nego jos milioni ljudi sirom sveta ? nVidia nema konkurentsku karticu do 200 evra ? Ono sto je poceo 4xxx, poboljsace 5xxx, a zavrsice 6xxx serija i to je to.

Pozdrav!

:: E. al` zato sam ja tu, da ih poučim. Evo sta kaze najnovija Sandra - 470 versus 5870, `širina` protoka podataka (GPU/ video-memorija)= +17% za 470
:: http://www.dodaj.rs/f/M/10J/17Tx70BS/470-vs-5870.jp
:: Serija 5xxx - to su NEMOCNE karte, karte koje malo trose i malo proizvode. A greju se, greju! Pitam se, pitam, zasto, ooo ATi-kice moje, zasto
:: :: tortojede, ne trudi se...`oprosti im, jer oni ne znaju sta rade`
:: :: :: karakteristicno za crvenperke - one ne mogu da otrpe da postoje graf karte DRUGOG proizvodjaca. A ako je taj DRUGI jos i bolji (kao sto jeste), to im nanosi takav dusevni bol da jedino zajedljivim primedbama mogu da izbace deo viška žuči, tečnosti koja ih muči.
:: :: :: Avaj! Njihovim mukama, samo jedna stvar moze donijet` kraj! Zelena karta za zelene novcanice..
:: :: :: :: zabole me za ati vise, covek ne moze vise ni drivere da skine a da ne kenjate samo.
tortojed Jaoj, tri dana sam imao 5850 u makini. Bilo, ne ponovilo se! 15.06.2010. 23:09 #222994

Covek koji je tu `kartu` kupio (prvi kupac), odahnuo je kada je vratio 9600GT u svoj komp, a ja sam kupovinom 470 dobio ne GRAFICKU KARTU, no Z V E R od graficke karte!
Pomenuta osoba (nezadovoljni kupac 5850-ice) sada se sprema da uzme 480-icu. To me cini pomalo zavidnim, ali sta da se radi - ima se, moze se... A i ja cu se igrati na njegovom kompu, povremeno...
- - - - - - - - - - - - - -
Za to vreme, vlasnici crvendać-karti imace ILUZIJU da se igraju 3D igara. Iluziju koja ce svako malo da prska poput mehura od sapunice (redovni BSOD, tako svojstven ATi-ju, ah!).

saxija Re: Jaoj, tri dana sam imao 5850 u makini. Bilo, ne ponovilo se! 15.06.2010. 23:18 #222999

broj poruka: 4016
IGNORE

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910

:: Covek koji je tu `kartu` kupio (prvi kupac), odahnuo je kada je vratio 9600GT u svoj komp, a ja sam kupovinom 470 dobio ne GRAFICKU KARTU, no Z V E R od graficke karte
:: Pomenuta osoba (nezadovoljni kupac 5850-ice) sada se sprema da uzme 480-icu. To me cini pomalo zavidnim, ali sta da se radi - ima se, moze se... A i ja cu se igrati na njegovom kompu, povremeno..
:: - - - - - - - - - - - - - -
:: Za to vreme, vlasnici crvendać-karti imace ILUZIJU da se igraju 3D igara. Iluziju koja ce svako malo da prska poput mehura od sapunice (redovni BSOD, tako svojstven ATi-ju, ah!)
Danijelk ........ 15.06.2010. 23:21 #223003

broj poruka: 1541
Ne znam sto se svi upustate u raspravu sa ovom tortom ovde.... Vidite da je lik zaljubljen u NVidiu i svoju 470-cu, garant je vadi uvece iz kucista pa u krevet s njom pre spavanja. A sta se dalje odvija ispod pokrivaca verovatno necemo saznati.... Hvala bogu.

Mortificat Re: Jaoj, tri dana sam imao 5850 u makini. Bilo, ne ponovilo se! 15.06.2010. 23:23 #223004

Hej tortojede, jel bi mogao da mi baciš na mail neke testove sa tom 470 kartom(skoro sam uzeo gtx 260 i razmišljam o SLI varijanti za nekih par meseci, pa čisto da vidim koja bi mi se varijanta bolje isplatila, odnos cena/performanse), čisto da vidim kako se ponaša u realnom radu(a ne na i7 procesoru i ploči od 300 evra). Kontam da rezultate ne želiš da bacaš na forum, pa ako ti nije problem baci mi ih na mail, može i u tekstualnoj formi, ne moraš da slikaš(avg fps u nekim igrama, 3d mark).

:: Covek koji je tu `kartu` kupio (prvi kupac), odahnuo je kada je vratio 9600GT u svoj komp, a ja sam kupovinom 470 dobio ne GRAFICKU KARTU, no Z V E R od graficke karte
:: Pomenuta osoba (nezadovoljni kupac 5850-ice) sada se sprema da uzme 480-icu. To me cini pomalo zavidnim, ali sta da se radi - ima se, moze se... A i ja cu se igrati na njegovom kompu, povremeno..
:: - - - - - - - - - - - - - -
:: Za to vreme, vlasnici crvendać-karti imace ILUZIJU da se igraju 3D igara. Iluziju koja ce svako malo da prska poput mehura od sapunice (redovni BSOD, tako svojstven ATi-ju, ah!)
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs