Vidi se ubrzanje u novom MS Office kad se omoguci GPU hardverska akceleracija.Mislim da nece sa ovim ici predaleko da ne ukantali celu GPU industriju ,a i CPU mozda.
I ja se nadam da ovo nije jedina stvar na koju su ciljali.
Be the change you want to see in the world.
:: Vidi se ubrzanje u novom MS Office kad se omoguci GPU hardverska akceleracija.Mislim da nece sa ovim ici predaleko da ne ukantali celu GPU industriju ,a i CPU mozda.
mislim da nije jedina ali jedna od bitnijih jer je mainstream platforma tako da znas i sam kako se koriste tj u koje svrhe takve masine (izuzetak ko nema za jacu)
@pajsgudgud idi na ie.microsoft.com/testdrive mozes da se igras sa onim :)
:: I ja se nadam da ovo nije jedina stvar na koju su ciljali :: :: :: :: :: Be the change you want to see in the world. :: :: :: Vidi se ubrzanje u novom MS Office kad se omoguci GPU hardverska akceleracija.Mislim da nece sa ovim ici predaleko da ne ukantali celu GPU industriju ,a i CPU mozda.
i posto je to sve na istoj plocici ,smanjuje latencije na liniji CPU i GPU to je sigurno ,to i naglasavaju kao prednost,da ce raditi sa manjim memorijskim latencijama.Onaj iz AMD -a sa youtube naglasava poboljsane rendering perfomanse i nisku potrosnju (zgodno za laptopove ,za koje je i namenjena platforma).Postavlja se pitanje sa kojim tipom memorije ce da radi .
Meni ovo nije tehnologija koja rasteze vilicu do poda...
10.06.2010. 08:58
status: user broj poruka: 7769
Po meni su ovi hibridi samo za mobilne racunare i nista vise. Zamisli recimo igrace koji kupe ovo cudo i onda kad zastari kupuju svakih 5-6 meseci novi hibrid da bi mogli da igraju nove igre.
Ovo je po meni upotrebljivo samo za neke netbook ili klonove iPad gde je sve u jednom chipu, jer oni nisu za top 3D performanse.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.