Mislim sta reci... Male sise imaju VELIKU prednost nad velikim sisama u tome sto nikad ali nikad ne mogu da stignu do pupka. A kao drugo MALE sise su 100% prirodne.
Po meni tema je daleko od protracene...
Da ne bude zablude i ja sam se nekad lozio na petice ali sa godinama dodje i mudrost pa onda shvatis da sve sto je vece od velicine sake i nije nesto... znaci neka kipuca dvojka i to je to, eventualno mozda neka mrsava trojka.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ima veliku glavu, fino telo, fine noge, a male sise...nije po mom ukusu.. :: uglavnom, gile, tema je waste. :: :: :: ::
pa, jeste, ali za neku privremenu varijantu, velike su majka, do sad nisam imao susreta sa silikonom....a i ja preferiram ne vecu od sake :)
:: Mislim sta reci.. :: Male sise imaju VELIKU prednost nad velikim sisama u tome sto nikad ali nikad ne mogu da stignu do pupka :: A kao drugo MALE sise su 100% prirodne :: :: Po meni tema je daleko od protracene.. :: :: Da ne bude zablude i ja sam se nekad lozio na petice ali sa godinama dodje i mudrost pa onda shvatis da sve sto je vece od velicine sake i nije nesto... znaci neka kipuca dvojka i to je to, eventualno mozda neka mrsava trojka :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ima veliku glavu, fino telo, fine noge, a male sise...nije po mom ukusu.. :: :: uglavnom, gile, tema je waste. :: :: :: :: :: :: :: ::
Nekada davno, kad sam bio tinejdžer, ćale mi je rekao ovako: `sinko, ne postoje loše ribe, postoje dobre, vrlo dobre i odlične` Smem da se kladim da svi vi što pljujete po njima bi ste ih sve do jedne preterali preko džombi. Ja bi sigurno.
ja sam pristalica Budine zlatne sredine (3-4), niti malo niti veliko...ako izuzmemo ljubav, ako ne onda je totalno nebitno da li 1 ili 6
D E M I G O D
:: Nekada davno, kad sam bio tinejdžer, ćale mi je rekao ovako: `sinko, ne postoje loše ribe, postoje dobre, vrlo dobre i odlične :: Smem da se kladim da svi vi što pljujete po njima bi ste ih sve do jedne preterali preko džombi. Ja bi sigurno :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
fala, gile! ima li jos?:) ljudi, s obzirom da svi pricaju da se azijatkinje ne briju, i da definitivno svi mislimo na isto, mogu samo pretpostaviti da smo svi mi barem jednom gledali izvesni film sa njima u glavnoj ulozi... zato tisina.:)))) o ukusima ne treba raspravljati, kome se ne svidjaju azijatkinje, nek doda neke druge slike evropljanki, amerikanki ilil latino devojaka!:) kome se svidja verujem da vec uveliko gleda slike....)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
drugo je kinematografija, a drugo realnost... ps ja bi neku meleskinju...
:: fala, gile! ima li jos?: :: ljudi, s obzirom da svi pricaju da se azijatkinje ne briju, i da definitivno svi mislimo na isto, mogu samo pretpostaviti da smo svi mi barem jednom gledali izvesni film sa njima u glavnoj ulozi... zato tisina.:))) :: o ukusima ne treba raspravljati, kome se ne svidjaju azijatkinje, nek doda neke druge slike evropljanki, amerikanki ilil latino devojaka!:) kome se svidja verujem da vec uveliko gleda slike.... :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: ::
Opet spamujes. Pa bre druze pored najlepse nacije, na balkanu , juris neke smesne azijate. Jbt, bre si normalan. Pa pecaj ovo ovde sto nam je priroda dala i ne glupiraj se sa necim sto nije nase i sto je smesno za nas mentalitet. Spusti se na zemlju i juri najlepose devojke na balkanu i sire Ne glupiraj se i ne podlezi provokacijama sa zapada.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
ako te do`vati ona tvoja, ima da te dobro oplevi za ove lucidne komentare :P
D E M I G O D
:: drugo je kinematografija, a drugo realnost.. :: ps ja bi neku meleskinju.. :: :: :: :: fala, gile! ima li jos?: :: :: ljudi, s obzirom da svi pricaju da se azijatkinje ne briju, i da definitivno svi mislimo na isto, mogu samo pretpostaviti da smo svi mi barem jednom gledali izvesni film sa njima u glavnoj ulozi... zato tisina.:))) :: :: o ukusima ne treba raspravljati, kome se ne svidjaju azijatkinje, nek doda neke druge slike evropljanki, amerikanki ilil latino devojaka!:) kome se svidja verujem da vec uveliko gleda slike.... :: :: :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: :: :: ::
ma pusti je, nismo zajedno, a ljubomorna, sta ti je zena :) ma ona mrzi PCB, samo ticu, kad je vidi na monitoru, oce glavu da mi polupa :P
:: ako te do`vati ona tvoja, ima da te dobro oplevi za ove lucidne komentare : :: :: :: D E M I G O D :: :: :: drugo je kinematografija, a drugo realnost.. :: :: ps ja bi neku meleskinju.. :: :: :: :: :: :: :: fala, gile! ima li jos?: :: :: :: ljudi, s obzirom da svi pricaju da se azijatkinje ne briju, i da definitivno svi mislimo na isto, mogu samo pretpostaviti da smo svi mi barem jednom gledali izvesni film sa njima u glavnoj ulozi... zato tisina.:))) :: :: :: o ukusima ne treba raspravljati, kome se ne svidjaju azijatkinje, nek doda neke druge slike evropljanki, amerikanki ilil latino devojaka!:) kome se svidja verujem da vec uveliko gleda slike.... :: :: :: :: :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: :: :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.