da oni su...šteta što nemaju spotove za većinu stvari, jer bi to bilo nešto...
@Bane da podseća :) support normality
:: ne znam da li je to frupa ili sta ali pre 3 god sam cuo ovu stvar na mtv i mnogo dobra pesma od njih `What else is there :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Pre nego što lupim nešto moram da priznam da nisam ni čuo za njih. Sad ću da vidim mjuzu, možda sam to čuo negde a ne znam šta je.... akkhhh. Stari se.
Iako ne slušam ništa gde nema zvuk gitare, priznajem da mi se ovaj tehno (nadam se da sam pogodio žanr) svideo. Nije klasični vrištavac tranzistorskih instrumenata.
ehej znas koliko se odusevim kad vidim da ima jos rokera, hahaha ulepsa mi vece covece, we r not dead yet, evo ti nesto da se opustis http://www.youtube.com/watch?v=DzPCygyzsRI cuo sam ovo da pustaju u Nitro cirkus na Discovery old rock
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: Iako ne slušam ništa gde nema zvuk gitare, priznajem da mi se ovaj tehno (nadam se da sam pogodio žanr) svideo. Nije klasični vrištavac tranzistorskih instrumenata :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
Ono sto je meni privuklo paznju su: LCD Soundsystem,Ricardo Villalobos i Josh Wink. Chemical Brothers obozavam,mada su me razocarali u areni...Prva tri albuma su im fenomenalna(Exit planet dust,Dig your own hole i Surrender),ali posle toga nisu izbacili nista vredno pomena...Makar po meni.
meni su bili ok u areni. Zapravo sedeo sam tačno naspram bine na tribinama i posmatrao. Moj prvi sedeći koncert:) i bilo mi je super. Jesu bili sporiji, ali meni se svidelo.
@Zmajko Da ja nisam dobio link u mejlu od osobe koju stalno smaram kako su mi Royksoppi do jaja, verovato bi ih propustio, jer poslednje tri godina nisam išao. i Izvini još jednom ali baci mi mail na mail sa berze. :D support normality
edit: inace, u ovoj pesmi, `remind me`, matrica mi zvuci kao Kraftwerk, sto i nije cudno, jer njihovi koreni zive i dan danas, i uvek ce biti kvalitetan electro..
@Pajsgudgud Prvi i jedini put sam ih slusao u areni,veliki sam fan,a sve stvari koje su vrteli su bile sa novijih albuma...Bas sam se nadao da cu cuti na koncertnom ozvucenju `It doesn`t matter`,`Piku` ili `Under the influence`..Mada koliko se secam ni ozvicenje nije bilo bas sjajno...Ocekivao sam vise od koncerta i bolju organizaciju za tako zvucno ime kao sto su Chemical Brothers.
Faith no more nisam cuo godinama...Malopre sam iskopao medju starim diskovima njihov CD(Epic album)...Iskreno ovo je njihov jedini album koji sam cuo i ko zna od kad ga nisam pustio. Ogranizatori Exita sve cesce okupljaju starije grupe ili one koje su se ko zna kad raspale,bas bi bilo lepo kad bi se prevarili i doveli Rage against the machine u punom sastavu.
Epic je extra, ali zajebancija u odnosu na albume `Angel Dust` ili `King for a day fool for a life time`. Nemoj mi reci da nisi cuo pesme Evidence, Digging the grave, Midlife crisis, I`m easy (obrada), Ricochet, Small victory... ne zna se koja je bolja, umetnost cista. Dace bog da Rage dodju, to bi vec bio megaspektakl.
:: @Pajsgudgu :: Prvi i jedini put sam ih slusao u areni,veliki sam fan,a sve stvari koje su vrteli su bile sa novijih albuma...Bas sam se nadao da cu cuti na koncertnom ozvucenju `It doesn`t matter`,`Piku` ili `Under the influence`..Mada koliko se secam ni ozvicenje nije bilo bas sjajno...Ocekivao sam vise od koncerta i bolju organizaciju za tako zvucno ime kao sto su Chemical Brothers :: :: :: Faith no more nisam cuo godinama...Malopre sam iskopao medju starim diskovima njihov CD(Epic album)...Iskreno ovo je njihov jedini album koji sam cuo i ko zna od kad ga nisam pustio :: Ogranizatori Exita sve cesce okupljaju starije grupe ili one koje su se ko zna kad raspale,bas bi bilo lepo kad bi se prevarili i doveli Rage against the machine u punom sastavu :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: @Pajsgudgu :: Prvi i jedini put sam ih slusao u areni,veliki sam fan,a sve stvari koje su vrteli su bile sa novijih albuma...Bas sam se nadao da cu cuti na koncertnom ozvucenju `It doesn`t matter`,`Piku` ili `Under the influence`..Mada koliko se secam ni ozvicenje nije bilo bas sjajno...Ocekivao sam vise od koncerta i bolju organizaciju za tako zvucno ime kao sto su Chemical Brothers :: :: :: Faith no more nisam cuo godinama...Malopre sam iskopao medju starim diskovima njihov CD(Epic album)...Iskreno ovo je njihov jedini album koji sam cuo i ko zna od kad ga nisam pustio :: Ogranizatori Exita sve cesce okupljaju starije grupe ili one koje su se ko zna kad raspale,bas bi bilo lepo kad bi se prevarili i doveli Rage against the machine u punom sastavu :: :: :: DaSickSystem :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.