Ne kaze se Best BY nego se kaze Best BUY, ovo se vrti vec duzi vremenski period kod nekih clanova i vidim da je danas jedan to napisao u jednoj temi, pa da razresimo to jednom. Ovo je jedini nacin da sto vise vas vidi, inace ovako da sam iskritikovao tog clana u toj temi ne bi pola ljudi koji to ne znaju videlo. Hvala !
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Re: dobro bre gile, jel mora da se otvara tema zbog toga?
22.05.2010. 16:43
status: user broj poruka: 9121
Da sam tog clana iskritikovao sada na nekoj temi ne bi pola vas videlo, ovako je delotvornije. I nemoj da se neko posvadjao u ovoj temi :), jer je jedini cilj ove teme da te koji ne znaju kako se pise da to nauce i kraj :).
Pozdrav!
:: najbolje da se kaze Best Baj i to je to :: :: ::
Re: Re: dobro bre gile, jel mora da se otvara tema zbog toga?
22.05.2010. 16:48
status: user broj poruka: 18996
pa taj ce covek prvi da te napusi sto kritikujes i pravis se pametan :P a trebao si onda temeljnije da napises, recimo: Best - najbolji,najbolje buy - kupovina, izmedju ostalog by/passing by - pored/prolazi pored, ima i jos termina bay - ovo vec ima puno znacenja
bay - bezizlazan položaj bay - crvenkastomrk konj bay - dorat bay - doratast bay - goniti uz lavež u bezizlazan p bay - ispupčen deo zgrade bay - krajnja stanica bay - lavež bay - lovor bay - lovorov venac bay - luk bay - očajna odbrana u smrtnoj opasnosti
:: Da sam tog clana iskritikovao sada na nekoj temi ne bi pola vas videlo, ovako je delotvornije. I nemoj da se neko posvadjao u ovoj temi :), jer je jedini cilj ove teme da te koji ne znaju kako se pise da to nauce i kraj :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: najbolje da se kaze Best Baj i to je to :: :: :: :: :: ::
@loce Morao bih da saljem malo vise e mail-ova :). Samo opusteno :).
@imarkovic super je sto si to napisao (prekopirao :)) da bi im stavio sta tacno znaci ono sto oni pisu :), inace ja ne znam da bay znaci ovo vec ima puno nacina :) xd :).
Molim admine da lock-uju temu da ne bi bilo spamovanja :). Hvala !
(prepisao) pa normalno da sam prepisao, jok, cu da pamtim sve ove termine, ne foliram se :P pamtim ono sto mi treba da pamtim..
:: @loce Morao bih da saljem malo vise e mail-ova :). Samo opusteno :) :: :: @imarkovic super je sto si to napisao (prekopirao :)) da bi im stavio sta tacno znaci ono sto oni pisu :), inace ja ne znam da bay znaci ovo vec ima puno nacina :) xd :) :: :: Molim admine da lock-uju temu da ne bi bilo spamovanja :). Hvala :: :: Pozdrav!
Re: Re: Re: dobro bre gile, jel mora da se otvara tema zbog toga?
22.05.2010. 17:13
status: user broj poruka: 940
Gde samo nadje ove prevode reci BAY?????
Bay znaci pre svega: ZALIV, lovor, lavez, klisura, udolina, zaton...dorat
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: pa taj ce covek prvi da te napusi sto kritikujes i pravis se pametan : :: a trebao si onda temeljnije da napises, recimo :: Best - najbolji,najbolj :: buy - kupovina, izmedju ostalo :: by/passing by - pored/prolazi pored, ima i jos termin :: bay - ovo vec ima puno znacenj :: :: bay - bezizlazan položa :: bay - crvenkastomrk kon :: bay - dora :: bay - doratas :: bay - goniti uz lavež u bezizlazan :: bay - ispupčen deo zgrad :: bay - krajnja stanic :: bay - lave :: bay - lovo :: bay - lovorov vena :: bay - lu :: bay - očajna odbrana u smrtnoj opasnost :: :: :: :: Da sam tog clana iskritikovao sada na nekoj temi ne bi pola vas videlo, ovako je delotvornije. I nemoj da se neko posvadjao u ovoj temi :), jer je jedini cilj ove teme da te koji ne znaju kako se pise da to nauce i kraj :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: najbolje da se kaze Best Baj i to je to :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: dobro bre gile, jel mora da se otvara tema zbog toga?
22.05.2010. 17:15
status: user broj poruka: 18996
Da, izmedju ostalog i zaliv, imao sam u glavi, ali nisam mogao da se setim u momentu termina `zaliv` :)
:: Gde samo nadje ove prevode reci BAY????? :: :: :: Bay znaci pre svega: ZALIV, lovor, lavez, klisura, udolina, zaton...dora :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: pa taj ce covek prvi da te napusi sto kritikujes i pravis se pametan : :: :: a trebao si onda temeljnije da napises, recimo :: :: Best - najbolji,najbolj :: :: buy - kupovina, izmedju ostalo :: :: by/passing by - pored/prolazi pored, ima i jos termin :: :: bay - ovo vec ima puno znacenj :: :: :: :: bay - bezizlazan položa :: :: bay - crvenkastomrk kon :: :: bay - dora :: :: bay - doratas :: :: bay - goniti uz lavež u bezizlazan :: :: bay - ispupčen deo zgrad :: :: bay - krajnja stanic :: :: bay - lave :: :: bay - lovo :: :: bay - lovorov vena :: :: bay - lu :: :: bay - očajna odbrana u smrtnoj opasnost :: :: :: :: :: :: :: Da sam tog clana iskritikovao sada na nekoj temi ne bi pola vas videlo, ovako je delotvornije. I nemoj da se neko posvadjao u ovoj temi :), jer je jedini cilj ove teme da te koji ne znaju kako se pise da to nauce i kraj :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: najbolje da se kaze Best Baj i to je to :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Gile, što se opterećuješ glupostima? Koga boli uvo dal` je neko napisao `Buy`, Bay`, `By`, `Baj`... Važno je da može da se shvati, a to što neko pogreši u kucanju, ne može da mu se zameri.
Pa neee, mis`im neee, ja stvarno ne mogu da verujem... Sta on pita jbt.... ___________________________________________________________ ...Glory Of Cyrodiil...
Normalno da je bitno kako se kaze! Muka mi je sto ljudi koriste nesto sto ne znaju ni sta znaci! A da neko napise da procesor ima 3.2 gibaherca, svi bi skocili, ovo ti isto. Gile, uz tebe sam i razumem, muka mi kad neko pise najbolji zaliv, by i ostalo. Ok je ako napise best baj, to i da razumes, al za best bay ne razumem. I NIJE GRESKA U KUCANJU! Klasicno neznanje (sastavljeno).
:: Ne kaze se Best BY nego se kaze Best BUY, ovo se vrti vec duzi vremenski period kod nekih clanova i vidim da je danas jedan to napisao u jednoj temi, pa da razresimo to jednom. Ovo je jedini nacin da sto vise vas vidi, inace ovako da sam iskritikovao tog clana u toj temi ne bi pola ljudi koji to ne znaju videlo. Hvala :: :: Pozdrav
Ovoliko komicnih threadova i postova na jednom mestu se moze videti samo ovde! Pitam se, kako odmah ne brisu ovakve teme?? Da li stvarno postoji neko ko ovakve stvari prati? Molim te, ispravi prvo ove koje ne umeju ni srpski da pisu! Mislim, kad se vec trudis?...hahahahahahahahahahaha koji horori
Trošiš živce džaba...To je samo kap u moru neznanja, u raznim oblastima...Pogledaj npr. Dnevnik, koliko puta sam čuo razne budalaštine, pogrešna akcentovanja reči i sl. Kakav nam je parlament, gomila seljaka, kao da je sišla sa planine, ne znaju ni da pričaju( da me neko ne shvati pogrešno, mislim na intelektualne paore)...A od njih nam život zavisi...Evo jedan moj komšija dosao iz Požarevca, gde je bio otpravnik vozova, a sad je u Min. za infrastrukturu, Mrkina desna ruka...šta reći-ne javlja se nikom na hodniku kao da je oslobodio Srbiju.... Pa ti dodje Jasna Matić i lupeta kako će kod nas biti nekog turboultramegahd interneta, ispade da ga ni NASA još nema....Mogao bi ovako u nedogled....Što kažu u se i u svoje kljuse, zabole te, ako neko nešto ne zna a neće da nauči...pusti ga nek bude tenkre.... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: :: Ne kaze se `...ove koje ne umeju...` neko ove koji ne umej :: :: DANG!Caught! Hvala na ispravci! U pravu si!! A sta ako sam se obracao zenskom rodu?! Aha! What now?=p *kao sto nisam.....=/ Sad ja... Ne kaze se `neko`, vec, nego! haha iiiiiiiiiiiiiiiidemo kavga!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.