Овако, реално гледано, када не бих знао о чему је реч, и да занемаримо кулер који се јасно види на слици, највише личи на модерне табле са осигурачима... уместо фине и нежне електронике, све више идемо на ствари које изгледом подсећају на далеководну инсталацију, керамичке елементе и пичвајз потребан за увођење струје у кућу... Него, Фермика се појавила, а најзагриженији браниоци и пророци успеха код нас, НИСУ је купили, ладно искулиравши све своје ставове.... Ко ће ово да купи?
Mogu oni da pokušavaju da uvale nekome 4 radijatora, ali džaba, kad niko neće da kupi ni jedan. Dolazi leto. Potrebni su nam uređaji koji će da `lade, a ne da greju. A ova Piskova konstatacija je veoma zanimljiva. Ja da sam toliko napaljen na ATi-ja, kao pojedinci na nVidiju, već bih imao dva 5970, pa makar morao da prodam bubreg.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.