Meni predivno izgleda... Sto se grafike tice jako detaljno, skoro fotorealisticno, bice verovatno veoma zahtevno, posto se vidi teselacija na stenama i svemu u velikoj kolicini, takodje i deapth of field, kolicina detalja, svetlost po meni savrseno izgleda.... To ce biti jedan test, mozda ovo niej ceo test sto su prikazali ali to ce biti jedan. Drugi test ce biti na nekom asteroidu u svemiru tako sam procitao....
meni se ambijent i muzika mnogo svidjaju, Ventage i unique heaven su po meni loshe dizajnirani u smislu da mi je npr mark06 kad ona vodena zmija napadne brodic sto leti mama naspram njih....
P.S. SKY b`ate kupi i ti DX11 kartu da ti se prolepsa Unique Heaven i mark2010 : ) znajuci tebe ima da bude `ma sranje je bio onaj demo, sad kada je izaslo full odlicno je` .)
dobar si mi, bekrija...ko te ne znam skupo bi te platio .)
@Dautovic Ae b`ate nemoj meni prosipati te decije price. Ja i sad mogu da uzmem bilo koju DX11 kartu ali mi ne treba ni za sta! Prvo nicemu ne sluzi,drugo nemas igara,trece opterecuje hardver..Sve u svemu golo g kao sto je bio i DX10 kad se pojavio i koji ni sad nije ni za q.Tipican marketisnki trik od MS-a ,nista vise.Teselacija.Aha..Udri me da vristim. Treba mi karta da vrtim markove i testove,ma vazi..
3D 2006 je do sad najozbiljnije odradjen.Vantage je shit a za ovaj novi shit cemot ek da vidimo posto je ovo samo 3d demo sto ne znaci da ce nivo kvaliteta samog grafickog prikaza i detalja biti isti takav unutar samog bencha.Mogli su da budu malo kreativniji ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.