ovo je prva fermi kartica koja uopste ima smisla da se uzme u razmatranje. ali i dalje ima dva problema koji ce kupce(realne) verovatno odbiti 1.cena 2.fermi cip je duplo veci i dosta skuplji za proizvodnju od atijevih tako da se ne vredi nadati padu cena a to kompaniji nvidia poslednje pada na pamet jel bi ih ati pokopao u tom delu. 3.ovo vazi za konkretan tip kartice,ko je cuo za taj galaxy u srbiji?to nikad nece doci ovde.
Ja bih rekao da je naglasak na ovome (odlomak, citat): `Either way, it will be the highest performance single-slot...`
Znaci, ljudi se PITAJU kako ce se karta izboriti sa temperaturama obzirom da je izradjena kao single slot, izrazavaju uverenje da ce kuler u celosti biti izradjen od bakra da bi obavio svoj posao, a onda konstatuju da ce to, u svakom slucaju biti NAJBRZA single slot karta.
@Tortojed To je onaj cuveni Galaxijev sistem hladjenja..Ali nemam ja u to poverenja..Ipak je to jako vruc chip i bez obzira na full copper ovo ima da se greje dosta a karta ima da sisti koliko ce biti bucna!
Završiće taj nedovršeni proizvod kao i ove gore na slici.....bilo ih je jedno 3x više, ali nisam tad imao fotoaparat / telefon pro ruci. Sve vrh vrhova.....8800GT i GS, EVGA i XFX.
Znaci ni u jednom servisu,ni u jednoj zemlji ne sme da bude mrtvih karti..Kakva jadna generalizacija..Inace vidi se da servisps ima posla :P
No radi glupe generalizacije da neko nebi stekao pogresan zakljucak na osnovu ovakvih izjava kao promer dajem Autodeskov studio CHIRON koji se bazira na nVidia 8800GT karticama tacnije nVidija by nVidija 14-15 komada ne znam sad tacno,cini mi se da je 15 i dan danas rde vec skoro citavih 4 godine bez greske.. Kad bi po tome generalizovali stvari nVidija ispade idealna..
Pogrešan zaključak te ponovo navodi na nedolično ponašanje, ali ništa novo. Komentarišem sistem hlađenja, koji kao i na slikanim kartama gore nije dorastao 8800 seriji a naročito ne GTX-u 470. Kao i onaj single slot cooling na 4850, to ne radi posao kako treba.
+1, takvi sistemi nisu ni za klinac, evo imate ovu moju nesrecnu 4850 :). I sto je najtuznije svi to forsiraju cak i ATI na njegovoj 5xxx seriji, zato mi se mnogo vise svidjaju modeli tipa ona skar-ova Sapphire 5770 :
@bax inace onaj skup kartica je klasican green party :).
Pozdrav!
:: :: Pogrešan zaključak te ponovo navodi na nedolično ponašanje, ali ništa novo :: Komentarišem sistem hlađenja, koji kao i na slikanim kartama gore nije dorastao 8800 seriji a naročito ne GTX-u 470. Kao i onaj single slot cooling na 4850, to ne radi posao kako treba :: ::
`Završiće taj nedovršeni proizvod kao i ove gore na slici.....bilo ih je jedno 3x više, ali nisam tad imao fotoaparat / telefon pro ruci. Sve vrh vrhova.....8800GT i GS, EVGA i XFX. `
Recenica ima samo jedno znacenje iz koga proizilazi da je to jedno obicno sr@nje sto je vrlo bezobrazna generalizacija! Nedovrsen proizvod (u prevodu koji je los) u prevodu koji je isti kao i ove dole pocrkale tj koji ce zavrsiti istom sudbinom itd..itd..To gledas u pasulj ? Ko razume shvatice.. Konec.
GTX4xx je nedovršen. Full stop. A riknuće brže samo zahvaljujući ovakvom hlađenju. Vrh, vrhova, da, i najbolji primerci umiru jer to nije adekvatno hlađenje, a najmanje je bitno čak i kako ih koristiš, jer su vreli na dodir i u idle režimu.
:: `Završiće taj nedovršeni proizvod kao i ove gore na slici.....bilo ih je jedno 3x više, ali nisam tad imao fotoaparat / telefon pro ruci. Sve vrh vrhova.....8800GT i GS, EVGA i XFX. :: :: Recenica ima samo jedno znacenje iz koga proizilazi da je to jedno obicno sr@nje sto je vrlo bezobrazna generalizacija :: Nedovrsen proizvod (u prevodu koji je los) u prevodu koji je isti kao i ove dole pocrkale tj koji ce zavrsiti istom sudbinom itd..itd..To gledas u pasulj :: Ko razume shvatice. :: Konec :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Ne razumem sto se vise brukas sa tim prijavljivanjima clanova ??? Ovde nema razloga za urgiranje, kod admina. Ajde sad svi sa svaku glupost, da se tuzakamo !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ma Gliga aman pusti..Ti mislis imaju admini vremena za decije gluposti da se zbog foruma brecaju i ispravljaju krive drine a pogotovu na ovakvu vrstu smehotresne epizode.. Ma daj..Nece ni trepnuti..Moze da sutra da prijavljuje do mile volje..Samo ne znam koga i zasto>?
E glupost, to si lepo napisao. Neka svako pravi gluposti po malo.....pošto sve prolazi ovde i bez upozorenja, pa ko se pravi prametan i misli tako da se šali......za njih je predpostavljem i napravljeno dugme `Projavi adminu.` Kad se ja ili bilo ko drugi bude tako šalio, odmah me / ga prijavite.
Samo da ti Sky znaš zbog koga i zasto se tako ponašaš.
:: Ne razumem sto se vise brukas sa tim prijavljivanjima clanova ?? :: Ovde nema razloga za urgiranje, kod admina :: Ajde sad svi sa svaku glupost, da se tuzakamo !! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
e, sad malo sam anti-gej nastrojen pa se jezim od motke u dupetu, ali neki bi rekli da sam zbog svoje homofobije latentni gejak :)))) iskreno, dokazujem iz dana u dan da nisu u pravu :P
D E M I G O D
:: Nemoj niko da se našali na ovom forumu, jel jasno? Svi motke u dupe, i uozbljite se!! :: :: :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Ideš iz krajnosti u krajnost, ona fotka je zaista koma , ali debeljko i proser@vanje ne spadaju u kategoriju šala, i to ne zato što jesu ili nisu uvreda, već zato što neko misli da je pametniji od svih kulturnih ljudi ovde pa sebi daje za pravo da se njima koristi.
:: Nemoj niko da se našali na ovom forumu, jel jasno? Svi motke u dupe, i uozbljite se!! :: :: :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
E bre sad i ti, mislio sam metaforički a ti odmah asociraš na gej populaciju... C c c, kompletna diskriminacija... __________________ Scourge of PCBerza
:: Hahhahahah, ova ti je odlicna... :: :: e, sad malo sam anti-gej nastrojen pa se jezim od motke u dupetu, ali neki bi rekli da sam zbog svoje homofobije latentni gejak :)))) iskreno, dokazujem iz dana u dan da nisu u pravu : :: :: :: D E M I G O D :: :: :: Nemoj niko da se našali na ovom forumu, jel jasno? Svi motke u dupe, i uozbljite se!! :: :: :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.