Ploča je zaista lepa, već smo to konstatovali, mislim da je bila tema ranije, ali jedina zamerka je što ne može svaki kuler da uđe tu. Obzirom da je gejmerska i overklokerska, to može biti problem. Mali prostor između memorijskih modula sa jedne i hladnjaka za kondenzatore sa druge strane... a nije daleko ni hlađenje severnog mosta. Generalno, odlična ploča. Podrška za SATA 3.0/6Gb/s će poboljšati prodaju SSD-a, tako da se nadam nekim normalnijim/pristupačnijim cenama istih u novije vreme.
a sto je najvaznije Gigabyte poceo izgleda na skoro svim plocama koje imaju sb7xx ,da daje podrsku za 1055 T i 1035 T 90 w. Pa tako ploca koja kosta recimo 5000-6000 din GA-MA78LM-S2 ima podrsku za CPU sa 6 jezgara,dok to kod Asus-a vec teze malo.
Dovoljan je jedan pogled na ove dve ploce i da i laiku bude jasno ko je ko u svetu ploca, a neko ko stavlja procesor od 200+ eura nece da stedi ti 30-40e na ploci sigurno.
Ja se slazem sa Obradom.. Gigabyte je odlican i sve je bolji i bolji i koliko vidim trude se da daje sto vecu podrsku.. Ja jesam Asusovac ali gledam kompletan proizvod,sta nudi i za sigurno ne mogu da kazem da je GA los kada nije jer se trude da budu sve bolji i bolji a vec daju vrhunske performanse.. Iskreno se nebi bunio da imam ni jednu a ni drugu..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.