Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Mracna strana IT-a
STRANA 1 OD 1
Zmajko Mracna strana IT-a 22.04.2010. 13:04 T26250

status: user
broj poruka: 1228
sva ta silna zanimanja u svetu IT-a i sta u stvari stoji iza svega toga... za koga svi mi radimo u stvari:
http://www.youtube.com/watch?v=JV5E0Tkiyxs

evo jos jednog interesantnog videa koji verujem mnogi nisu videli:
http://www.youtube.com/watch?v=6VQy5V0wIw
naslov je malo preteran i obojen je onim sto se u poslednje vreme smatra kao negativno i smesno a zove se `teorija zavere`.

uglavnom, ko hoce neka se informise malo ako nista drugo onda da se ne tripuje da ce ga neko smatrati za pametnog jer je entuzijasticki nastrojen i ima veliko znanje i ucesce u svetu sarenih laza i time se ponosi na sav glas. bolje klokuj mozak na vreme jer ovaj cikica vise i ne krije stav da je ono sto ovoj planeti treba nesto sto se zove `population control`
http://www.youtube.com/watch?v=bI0fnRbhHFo

ae zivi bili i pametno to radili

p. s. postovao sam u temi YouTube ali poenta nije YouTube pa sam je premestio ovde... tema je nesto drugo sto se preko YouTube videa moze videti tj cuti, a mene mrzi o tome da pisem... postovao sam u ovoj temi bas zato sto je kontra tom svetu a admini ako zele neka je premeste. hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro re 22.04.2010. 13:13 #207146

broj poruka: 1973
e dobrodosao, ovo je 0.5% onoga sto ima i sto sam gledao, ovaj kreten feller je baratao sa novcem MMF-a znas odkad ovo je nistya, citaj david icke, i pogledaj zeitgeist addendum 1 i 2 da vidis sta kaze feller

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

Zmajko Re: re 22.04.2010. 13:22 #207148

broj poruka: 1228
pa znas kako Zeitgeist i slicni materijali su sad vec komercijala i odgledao sam to odavno tako da nema potrebe za dobrodosao... evo linka gde sam prozivao kreatora teme jer je malo okasnio a tada sam vec izvalio da voli da proziva ljude (i redovno generalizuje i Srbe svrstava pod posebno needukovane nacije), otud onaj komentar `Neki koji zive u pecini se smeju ljudima koji zive ispod kamena... `
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=13911&forid=24&katid=6

ae ziv bio i obrati paznju na poslovicu `high for a day lazy for a month`

:: e dobrodosao, ovo je 0.5% onoga sto ima i sto sam gledao, ovaj kreten feller je baratao sa novcem MMF-a znas odkad ovo je nistya, citaj david icke, i pogledaj zeitgeist addendum 1 i 2 da vidis sta kaze felle
::
:: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS
MilivojeS реплика 22.04.2010. 15:20 #207171

broj poruka: 439
Браво Змајко!
Немам сад времена али доћићу касније, нешто да додам а тиче се нас Срба а и осталих људи на Земљи. Потребне су ми неке ИТ инфо али сигурне и прецизне, које, рачунам, наћићу овде код вас.
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!

sSHarK Momtzi... 22.04.2010. 16:21 #207196

broj poruka: 990

...ne meRRe se protiv systema, kad ne.co kRRene da vas silooye opustite se & enjoy...

Go big or go home...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
max888 Nije to nista ljudi pogledate... 22.04.2010. 17:13 #207217

broj poruka: 241

Endgame (bolje kucajte kraj igre) na youtube, pokazace vam film sa nasim prevodom.
Takodje pogledajte i `Obama obmana` i `Pad republike`

pozdrav
MilivojeS ... 22.04.2010. 20:24 #207266

broj poruka: 439
Погледајте `Дигиталног анђела 3`, и реците своје утиске. Филм је кратак, око 40 минута, верујем да га је већина погледала. Ако је тако, још боље, спремни смо за полемику.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!

MyDoom Ovaj EndGame stvarno tripuje... 22.04.2010. 20:28 #207268

broj poruka: 553
jos ga nisam celog odgledao ali vec mogu da kzem da dobijam jasnu sliku sta predstavljaju ti dokumentarci,Zeitgeist,Bilderberg,Apollo 9.......Svi cemo mi umreti nekim redom jednom,da li to odredi sudbina ili neki cudni ljudi to nije bitno! http://www.youtube.com/watch?v=9HmJQyS8QVw

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Lifestyle!
http://www.youtube.com/watch?v=1OMJ7vSgQl4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B4
http://www.youtube.com/watch?v=HNJC2_WZg_g

tortojed Hmm, hmm... To sto Mr. R-feller prica, itekako ima smisla. 23.04.2010. 11:58 #207421

broj poruka: 10997
Pogledajte samo sta se dogadja kod Kineza - vec nekoliko decenija tamo je na snazi zakon (i mnostvo podzakonskih akata koji do u detalje razradjuju temu) u skladu sa kojim svaki bracni par sme (ako uopste hoce i moze) da ima jedno (samo jedno) dete, odnosno `samohrana majka` sme da bude majka samo jednog deteta, ukoliko ne zeli da bude kaznjena (materijalno i moralno). Za drugo (prvo `polulegalno`) dete placa(ju) debele pare, a uz tu taksu, ovo dete nema pravo na besplatno skolovanje, socijalno-zdravstvenu zastitu itd.
Trece dete povlaci krivicnu odgovornost oba roditelja i NIKADA (legalnim putevima) ne moze da stekne drzavljanstvo i sve sto uz njega ide...

Na prvi pogled, covek bi zakljucio: Kinezi se trude da kontrolisu (to jest, ogranice) svoje razmnozavanje. Veoma pohvalno, reklo bi se...

U cemu je poenta mojega izlaganja? Prvo, namerno (tendenciozno) sam napisao `kod Kineza`, a ne `u Kini`. Zasto? Zato sto (lukavi) Kinezi kroz ovaj zakon zauzimaju SVET! Naime, svako ko je voljan da se iz Kine ISELI, nakon sto sebi obezbedi uhljebljenje u bilo kojoj drugoj drzavi dobija blagoslov kineske vlade i poveliku sumu $$$ za srecan put. Takvima, iako OSTAJU gradjani NR Kine (vlasnici kineskog passport-a), ne samo da se ne zabranjuje radjanje veceg broja dece (dvoje i vise) nego se to PREPORUCUJE, pod uslovom da ta deca OSTANU tamo gde su rodjena, to jest, da se ne vracaju i ne naseljavaju u Kini.
Nedavno sam od jednog prijatelja, Rusa po nacionalnosti, doznao da je njihov kompletan istok/severoistok preplavljen Kinezima i da za dvadesetak godina, ukoliko se stvari budu razvijale danasnjim tempom, od Vladivostoka preko Habarovska pa do Jaroslavlja nece biti vise od jednog Rusa na 100 Kineza i/ili Mongola. Ja sam mu na to odgovorio da ce, ako je za utehu (a naravno da nije!) ista situacija biti na Novom Beogradu, za otprilike isto vreme a u smislu broja Srba u odnosu na broj Kineza.

U zemljama Evropske zajednice taj odnos (razmera) je stvar jos skorije buducnosti, s tim sto je ovde naglasak na pripadnicima naroda ciju kulturu karakterise, to jest u bitnoj meri odredjuje Islam. I u prvom i u drugom slucaju, dodatni problem predstavlja izuzetna konzervativnost (a ja bih rekao - netrpeljivost) kulture pridoslica i insistiranje na paralelizmu svega i svacega dotle da vec postoje (u Britaniji i Francuskoj) PARALELNE VLADE arapsko-tursko-pakistanskih `manjina`, ili, kako oni to formulisu: vlada u senci.

Itd, itd, dok ne bude previse blizu...

Cini mi se da na to, pre svega, cilja g. Rokfeler...
- - - - - - - - - - - - - - - - -
sto se tice ove pricice o IBM-u, to je cisto laprdanje - NEMA PRONALASKA, TEHNOLOGIJE... koji nisu upotrbljeni u svrhu klanja, davljenja, tranziranja...ljudi i slicnih homo stupidensa... Pa? Znaci, i Nicolas Tesla je srbocetnik i Hitlerova desanka zato sto su neki od njegovih izuma vezanih za el. energiju koristeni za mucenje ljudi u podrumima Gestapo-a? A Pjer Kiri i njegova Marija krivi su za Hirosimu, je li?
Preglupo (imao je obicaj da kaze M. Krleza)!

mslavko82 Pa baca u razmisljanje :) 23.04.2010. 12:23 #207427

broj poruka: 721
... ali od tolikog razmisljanja glava me zaboli - a testo da mi mozemo nesto da promenimo...

@tortojed: ma taj zakon je kod Kineza nuzno zlo - jesi li ti svestan koliko je to prenaseljena zemlja ? Oni nece da zavrse poput Bangladesa, pa su krenuli tim putem - surovo, ali ne moze drugacije. Nece valjda da zabrane Kinezu koji zivi u Rusiji da ima troje dece - to bi bilo malo suludo, zar ne? A to sto je pola Rusije naseljeno Kinezima, nije nista novo - Rusi nikad nisu ni naseljavali te prostore nesto posebno, nego su ih samo proglasili ruskom teritorijom - odavno tamo zive mongolska i kineska plremena...

:: Pogledajte samo sta se dogadja kod Kineza - vec nekoliko decenija tamo je na snazi zakon (i mnostvo podzakonskih akata koji do u detalje razradjuju temu) u skladu sa kojim svaki bracni par sme (ako uopste hoce i moze) da ima jedno (samo jedno) dete, odnosno `samohrana majka` sme da bude majka samo jednog deteta, ukoliko ne zeli da bude kaznjena (materijalno i moralno). Za drugo (prvo `polulegalno`) dete placa(ju) debele pare, a uz tu taksu, ovo dete nema pravo na besplatno skolovanje, socijalno-zdravstvenu zastitu itd
:: Trece dete povlaci krivicnu odgovornost oba roditelja i NIKADA (legalnim putevima) ne moze da stekne drzavljanstvo i sve sto uz njega ide..
:: Na prvi pogled, covek bi zakljucio: Kinezi se trude da kontrolisu (to jest, ogranice) svoje razmnozavanje. Veoma pohvalno, reklo bi se..
:: U cemu je poenta mojega izlaganja? Prvo, namerno (tendenciozno) sam napisao `kod Kineza`, a ne `u Kini`. Zasto? Zato sto (lukavi) Kinezi kroz ovaj zakon zauzimaju SVET! Naime, svako ko je voljan da se iz Kine ISELI, nakon sto sebi obezbedi uhljebljenje u bilo kojoj drugoj drzavi dobija blagoslov kineske vlade i poveliku sumu $$$ za srecan put. Takvima, iako OSTAJU gradjani NR Kine (vlasnici kineskog passport-a), ne samo da se ne zabranjuje radjanje veceg broja dece (dvoje i vise) nego se to PREPORUCUJE, pod uslovom da ta deca OSTANU tamo gde su rodjena, to jest, da se ne vracaju i ne naseljavaju u Kini
:: Nedavno sam od jednog prijatelja, Rusa po nacionalnosti, doznao da je njihov kompletan istok/severoistok preplavljen Kinezima i da za dvadesetak godina, ukoliko se stvari budu razvijale danasnjim tempom, od Vladivostoka preko Habarovska pa do Jaroslavlja nece biti vise od jednog Rusa na 100 Kineza i/ili Mongola. Ja sam mu na to odgovorio da ce, ako je za utehu (a naravno da nije!) ista situacija biti na Novom Beogradu, za otprilike isto vreme a u smislu broja Srba u odnosu na broj Kineza
:: U zemljama Evropske zajednice taj odnos (razmera) je stvar jos skorije buducnosti, s tim sto je ovde naglasak na pripadnicima naroda ciju kulturu karakterise, to jest u bitnoj meri odredjuje Islam. I u prvom i u drugom slucaju, dodatni problem predstavlja izuzetna konzervativnost (a ja bih rekao - netrpeljivost) kulture pridoslica i insistiranje na paralelizmu svega i svacega dotle da vec postoje (u Britaniji i Francuskoj) PARALELNE VLADE arapsko-tursko-pakistanskih `manjina`, ili, kako oni to formulisu: vlada u senci
:: Itd, itd, dok ne bude previse blizu...
:: Cini mi se da na to, pre svega, cilja g. Rokfeler..
MaliAbner Re: Pa baca u razmisljanje :) 23.04.2010. 21:02 #207559

broj poruka: 7769
U kojoj si ti zabludi ni sam ne znas...

Evo ti situacija koju sam ja doziveo:
Lima Jul 2002, Migraciones:
U cekaonici tri srbina koji cekaju da dobiju radnu dozvolu i cca 250 zutaca, ostalih nije bilo.
Zakljucak pokusaj da doneses sam.

http://www.youtube.com/watch?v=egbxLLKDH5c

Samo jedna mala potvrda tortojedove price.
(i on da zabode jednu pravu )

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: ... ali od tolikog razmisljanja glava me zaboli - a testo da mi mozemo nesto da promenimo..
:: @tortojed: ma taj zakon je kod Kineza nuzno zlo - jesi li ti svestan koliko je to prenaseljena zemlja ? Oni nece da zavrse poput Bangladesa, pa su krenuli tim putem - surovo, ali ne moze drugacije. Nece valjda da zabrane Kinezu koji zivi u Rusiji da ima troje dece - to bi bilo malo suludo, zar ne? A to sto je pola Rusije naseljeno Kinezima, nije nista novo - Rusi nikad nisu ni naseljavali te prostore nesto posebno, nego su ih samo proglasili ruskom teritorijom - odavno tamo zive mongolska i kineska plremena..
:: :: Pogledajte samo sta se dogadja kod Kineza - vec nekoliko decenija tamo je na snazi zakon (i mnostvo podzakonskih akata koji do u detalje razradjuju temu) u skladu sa kojim svaki bracni par sme (ako uopste hoce i moze) da ima jedno (samo jedno) dete, odnosno `samohrana majka` sme da bude majka samo jednog deteta, ukoliko ne zeli da bude kaznjena (materijalno i moralno). Za drugo (prvo `polulegalno`) dete placa(ju) debele pare, a uz tu taksu, ovo dete nema pravo na besplatno skolovanje, socijalno-zdravstvenu zastitu itd
:: :: Trece dete povlaci krivicnu odgovornost oba roditelja i NIKADA (legalnim putevima) ne moze da stekne drzavljanstvo i sve sto uz njega ide..
:: ::
:: :: Na prvi pogled, covek bi zakljucio: Kinezi se trude da kontrolisu (to jest, ogranice) svoje razmnozavanje. Veoma pohvalno, reklo bi se..
:: :: U cemu je poenta mojega izlaganja? Prvo, namerno (tendenciozno) sam napisao `kod Kineza`, a ne `u Kini`. Zasto? Zato sto (lukavi) Kinezi kroz ovaj zakon zauzimaju SVET! Naime, svako ko je voljan da se iz Kine ISELI, nakon sto sebi obezbedi uhljebljenje u bilo kojoj drugoj drzavi dobija blagoslov kineske vlade i poveliku sumu $$$ za srecan put. Takvima, iako OSTAJU gradjani NR Kine (vlasnici kineskog passport-a), ne samo da se ne zabranjuje radjanje veceg broja dece (dvoje i vise) nego se to PREPORUCUJE, pod uslovom da ta deca OSTANU tamo gde su rodjena, to jest, da se ne vracaju i ne naseljavaju u Kini
:: :: Nedavno sam od jednog prijatelja, Rusa po nacionalnosti, doznao da je njihov kompletan istok/severoistok preplavljen Kinezima i da za dvadesetak godina, ukoliko se stvari budu razvijale danasnjim tempom, od Vladivostoka preko Habarovska pa do Jaroslavlja nece biti vise od jednog Rusa na 100 Kineza i/ili Mongola. Ja sam mu na to odgovorio da ce, ako je za utehu (a naravno da nije!) ista situacija biti na Novom Beogradu, za otprilike isto vreme a u smislu broja Srba u odnosu na broj Kineza
:: :: U zemljama Evropske zajednice taj odnos (razmera) je stvar jos skorije buducnosti, s tim sto je ovde naglasak na pripadnicima naroda ciju kulturu karakterise, to jest u bitnoj meri odredjuje Islam. I u prvom i u drugom slucaju, dodatni problem predstavlja izuzetna konzervativnost (a ja bih rekao - netrpeljivost) kulture pridoslica i insistiranje na paralelizmu svega i svacega dotle da vec postoje (u Britaniji i Francuskoj) PARALELNE VLADE arapsko-tursko-pakistanskih `manjina`, ili, kako oni to formulisu: vlada u senci
:: :: Itd, itd, dok ne bude previse blizu...
:: :: Cini mi se da na to, pre svega, cilja g. Rokfeler..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs