Sve one teorije zavere polako pocinju da deluju realno... Da nije tuzno, bilo bi smesno. Jos samo kad se nasi evropejci do`vate ovoga... obrali smo bostan. Dakle, prvo Francuzi, pa Englezi, sledeci su verovatno Nemci. I Engleska mi je kao neka demokratija :( Samo mi nije jasno sto se slepci ne pobune - da li su glupi ili su ludi...
naime svi zaboravljaju,ili pak u drugi plan stavljaju MOC MEDIJA!!!
Na moju veliku zalost mediji su ti koji kreiraju politiku i javno mnjenje preciznim dobro proracunatim programima i vesto spakovanim vestima gde ubistvo deteta i ne mora da zvuci toliko tuzno. :(
Stvar je u velikom bratu,farmi i ostalim rijaliti showowima i ispiranju mozga 95% populacije. Onih 5% propada kao i ja sam u tami cekajuci nesto sto nikada nece doci,nadajuci se i osluskujuci.
Narod ce se dici protiv tirana i pobuna ce biti ugusena,previse novca je u opticaju.
Podatak 1.
Farmaceutske kompanije su u svrhu marketinskih aktivnosti potrosili hebenih 35 MILIJARDI dolara,zamislite samo sta bi se desilo da su sve to ulozili u istrazivanje.
Postoji lek za sve,ne smeju da ga prikazu i prodaju od cega bi ondaK ziveli.
Svetska zavera postoji,mi tu ne mozemo nista da uradimo.
Broj onih koji znaju nesto nesrazmerno je mali broju onih koji ne znaju nista.
Kamo srece da su bile samo teorije zavere. Engleska kraljica, njena familija, Rotsildi i Rokfeleri su na vrhu masonske piramide i prave skoro sva s*anja po svetu, tako da ovakve vesti uopste nisu iznenadjujuce.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.