...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Aktiviran bio, aktiviran ostao :) A rejting nisam gledao tako da to ostaje na tebi da proveris.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Taj auto-refresh i mene malo nervira, poskidaš gomilu stvari u neki otvoren folder u kojem već ima nešto i one umesto da se poslažu dole ko što bog zapoveda one se elegantno zavuku među postojeći krš.
Međutim mrka kapa, kad je ms ispravio nešto što ti stvarno smeta, sigurno su promenili ikonu za recycle i zakrpili tri rupa a otvorili četiri.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
- ni ja ne kontam koji je auto-refresh problem? (mozda zato sto sam pobio i najsitnije detalje da bi izgledao i radio kao w2k). odziv - izvrstan, bolji nego na prethodnim sistemima. boot - kao XP. ždranje RAMa - tacno je, ali s obzirom šta nudi zauzvrat smatram da je relativno optimizovano, naročito ako mašina ima 2 ili više GB RAMa - u mom slučaju - nakon pola godine korišćenja baš i ne vidim razlog za instaliranje sp1 (pričam o build-u 7600, 32bit) jer bolje od ovoga ne verujem da će raditi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.