Veoma bled, neinformativan, sugav trailer. Sracunat na to da...
13.03.2010. 20:35
status: user broj poruka: 10997
pomislis kako ces, kada ga pogledas, nesto da saznas o igri, a kada ga vidis, shvatis da nista novo nisi naucio. Tih nekoliko frejmica moze da bude izvadjeno iz bilo koje pucacine - COD4, stari Crysis, Far Cry2, GRAW...
Re: Veoma bled, neinformativan, sugav trailer. Sracunat na to da...
13.03.2010. 20:40
status: user broj poruka: 6502
Pa vidi se da jeste Crysis 2 igra, i ne izgleda nesto specijalno, ali bar se nadam manjoj zahtevnosti od prvog dela koji je po meni lepsi od ovoga, konzole su osakatile engine al dobro...
:: pomislis kako ces, kada ga pogledas, nesto da saznas o igri, a kada ga vidis, shvatis da nista novo nisi naucio. Tih nekoliko frejmica moze da bude izvadjeno iz bilo koje pucacine - COD4, stari Crysis, Far Cry2, GRAW... :: ::
Novi crysis ce biti multiplatforska igrica, i bice otpuno optimizovana za prosechne rachunare (okrajcovali sve shta su mogli - fps senke, draw distance, motion blur itd.)
:: Novi crysis ce biti multiplatforska igrica, i bice otpuno optimizovana za prosechne rachunare (okrajcovali sve shta su mogli - fps senke, draw distance, motion blur itd. :: :: Intel i3 530 bo :: Gigabyte Radeon 575 :: Kingston 2GB ddr3 @ 133 :: GA-P55-UD ::
Re: Re: Veoma bled, neinformativan, sugav trailer. Sracunat na to da...
13.03.2010. 20:51
status: user broj poruka: 2855
Ne bi se kladio da je prvi deo graficki bolji od ovog...
Videcemo, dok se ne pojavi mozemo samo spekulisati
Fermi - An EPIC Fail
:: Pa vidi se da jeste Crysis 2 igra, i ne izgleda nesto specijalno, ali bar se nadam manjoj zahtevnosti od prvog dela koji je po meni lepsi od ovoga, konzole su osakatile engine al dobro.. :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: :: :: pomislis kako ces, kada ga pogledas, nesto da saznas o igri, a kada ga vidis, shvatis da nista novo nisi naucio. Tih nekoliko frejmica moze da bude izvadjeno iz bilo koje pucacine - COD4, stari Crysis, Far Cry2, GRAW... :: :: :: ::
Koliko god bude engine dobar, neće moći da dođe do izražaja u Crysis 2, jer se radnja dešava u gradu. Totalno je drugačije na ostrvu, tu se vidi gotovo svaki detalj grafike. U gradu će puno toga biti i našminkano, pa samim tim će i ovaj deo možda biti manje zahtevan od prvog.
A kako drugacije ? To je snimano kamerom sa GDC 2010, a ne kucnog monitora ..
Trejler izgleda dobro i pored losijeg kvaliteta. Grafika mora da bude bolja od prethodnika inace dzaba sve .. Zahtevnost takodje nebitna, grafika je bitna. Kome secka neka igra na low/meduim ili ne igra uopste.
:: :: :: A sto se tice ovog klipa,pomenu tortojed da je los trejler,lik ga je `ladno snimao preko monitora u tako uploadovao..Ne znam dal ste to primetili :: :: ::
Sigurno ce imati bolju grafiku od Crysis (Warhead) jer je sama igra simbol dobrog grafickog dozivljaja, inace skoro bi trebala igra da izadje, pa da je svi odigramo :).
facial animation me je ostavio bez teksta. odlicno uradjeno. svidja mi se i ono dan/noc. samo cim vidim dynamic cover system, pomislim na GoW, igra mi je ok, al ne volem da se zaklanjam, ja sam od onih manijaka sa automatom, volim da uletim i da resetam po svemu sto se mrda (i trudim se da me ne ubiju).[e, sad znate koliko sam nisko rangiran na skill listi fps igraca...:D]
sve u svemu, cini mi se da su ulozili dosta truda u engine. obecava, a nadam se da nece i da razocara.:)
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
To jest, ako smem da pitam. Ako ne smem, evo, necu. Posalji mi na mejl.
:: facial animation me je ostavio bez teksta. odlicno uradjeno. svidja mi se i ono dan/noc :: samo cim vidim dynamic cover system, pomislim na GoW, igra mi je ok, al ne volem da se zaklanjam, ja sam od onih manijaka sa automatom, volim da uletim i da resetam po svemu sto se mrda (i trudim se da me ne ubiju).[e, sad znate koliko sam nisko rangiran na skill listi fps igraca...:D :: :: sve u svemu, cini mi se da su ulozili dosta truda u engine. obecava, a nadam se da nece i da razocara.: :: :: Nikola :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: ::
ma smes da pitas, zasto ne.:) rekao bih ti, al nemam cod4. jel ima neki poseban razlog za to pitanje?:) i kad smo vec kod toga, pre nedelju dana sam otkrio da sam dosta propustio sa tom igrom... postaracu se da ispravim to uskoro.:)
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: :: To jest, ako smem da pitam. Ako ne smem, evo, necu. Posalji mi na mejl :: :: :: facial animation me je ostavio bez teksta. odlicno uradjeno. svidja mi se i ono dan/noc :: :: samo cim vidim dynamic cover system, pomislim na GoW, igra mi je ok, al ne volem da se zaklanjam, ja sam od onih manijaka sa automatom, volim da uletim i da resetam po svemu sto se mrda (i trudim se da me ne ubiju).[e, sad znate koliko sam nisko rangiran na skill listi fps igraca...:D :: :: :: :: sve u svemu, cini mi se da su ulozili dosta truda u engine. obecava, a nadam se da nece i da razocara.: :: :: :: :: Nikola :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: :: :: ::
:: A kako drugacije ? To je snimano kamerom sa GDC 2010, a ne kucnog monitora . :: :: Trejler izgleda dobro i pored losijeg kvaliteta. Grafika mora da bude bolja od prethodnika inace dzaba sve . :: Zahtevnost takodje nebitna, grafika je bitna. Kome secka neka igra na low/meduim ili ne igra uopste :: :: :: :: :: :: :: A sto se tice ovog klipa,pomenu tortojed da je los trejler,lik ga je `ladno snimao preko monitora u tako uploadovao..Ne znam dal ste to primetili :: :: :: :: ::
simbol za revolucionarnu grafiku, ali ovo je multiplatform ljudi, ne mogu jednostavno konzole da isporuce toliko dobru grafiku, aj bvidecemo, meni ne izgleda bolje uopste, pogledajte eksplozije, efekte... Meni sve to izgleda bolje u Warhead-u...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.