Evo video sam kako se nas drug i prijatelj foruma Pcberze eseses potrudio da okaci neke testove na nas forum , ulozio mnogo vremena , truda i rada !!! Pa sam i ja odlucio da malo odvojim vremena u ove kasne sate i okacim jedan test 3DMark06 i par testova iz Programa EVEREST Ultimate Edition ...
Nisi tito dobronategao. Jel moze taj procesor malo bolje? A i karta moze da se nategne jos. MOze to mnogo bolje oko 27000 bi trebalo kada se sve namesti lepo. Dobro doduse sve zavisi i od primerka procesora ali bi rebalo da ,moze na 4000 sa ukljucenim HT-om, bez 4200 mozda jjos mal preko na vazduhu.
Al si ti brate `izuo` tu tvoju 260-ku,svaka cast.Nego koliko je bucna kad si fiksirao ventilator na 71% ? Meni kada ova moja Gainward gts 250 predje 50% (sto se jako retko desava) vec pocinje da pomalo smeta....
:: Nisi tito dobronategao. Jel moze taj procesor malo bolje :: A i karta moze da se nategne jos :: MOze to mnogo bolje oko 27000 bi trebalo kada se sve namesti lepo :: Dobro doduse sve zavisi i od primerka procesora ali bi rebalo da ,moze na 4000 sa ukljucenim HT-om, bez 4200 mozda jjos mal preko na vazduhu :: :: Evo jedan moj RE :: :: http://img19.imageshack.us/img19/4310/i575042.jp :: :: Bice testova uskoro sa drugOm grafikom Single i Multi GPU pa cemo da vidimo sta se dogadja :: :: Ti bi sam tom Grafikom i malo zaegnutijim klokom za CPu trebao da dobijem min 270 :: ::
Moze i vise za benchovanje samo to nema svrehe stabilno je na ovim podesavanjima naravno bez petljanja sa naponima. pa do 60% se ne cuje preko toga pocinjes da cujes na 100% se cuje samo sto nije urlanje skroz je podnosljivo, meni ne smeta
NIsam bio ceo dan u prilici da vam odgovorim ... Procesor izgleda da je ili los primerak ili ploca nije toliko dobra kako bi postigao veci Clock procesora ... Moze i na 3900MHz ali puca ... Ovo je jako stabilno i dovoljno za bilo koji igricu i bio koji program ... Sto rece neko , NE IDEM NA TAKMICENJE ... Ovo je za kucnu upotrebu vise nego dovoljno :-)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.