Inace ima iste sopecifikacije kao Asus Ares - 850 Mhz za GPU i 1200 Mhz za memoriju.. E sad bez obzira na hladjenje-Arctic Cooling koji ce ovo najverovatnioje fino da ohladi generalno mi se dizajn ne svidja mada ko i gleda dizajn ako ce ovo da radi kao zmaj.. Stvar ukusa..
Gledam onako taj unikatni dizajn i sve mi nekako padaju misli šta bi bilo kada bi `slučajno` gurnuo papke prema kartici, ima da ih rasloji kao super-secko.... e, neće biti lako serviserima... očekujmo dogodine mnoštvo servisera invalida, bez prstiju i vrhova kljuna, zavisi ko kakvu taktiku primenjuje u otkrivanju kvarova. (prsti za hardver, nos za softverske probleme... ili drajvere, kako hoćete). Pošto je BLATI poznatiji po problemima sa drajverima, predviđam da će većina pcserivsera biti bez vrhova kljuna, a tek manji broj (nevernika i preletača, koji popravljaju i zelene) biti i bez prstiju. Stvarno, ovo ako se uključi van kućišta, poleti zajedno sa matičnom i napravi pitchwais po sobi ko` oni modeli helikoptera-aviona kad se izgubi kontrola...
Nije los, davno sam ja gledao njihove testove, to je ja mislim kineski sajt, ovo en. je engleska verzija, ali kineska je bolja. Davno sam gledao tu testove lepo su uradjeni sve koliko je koja karta jaca u procentima pa na kraju koliko je u proseku procenata jaca....
:: @Med :: :: Mnogo dobar sajt..Pouzdan je i ozbiljan. :: Pratim ja mnoge druge ali na neke ne mozes bas da se pouzdas pogotovu kad se testovi rade. :: :: P.S.Ovaj Pisko me uvek zasmeje. :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
Ja zaista ne shvatam cemu sluze oni prorezi na pleku koji ide na zadnju stranu kucista...
02.03.2010. 19:39
status: user broj poruka: 7769
Pogotovu sto su rebra hladnjaka postavljena paralelno sa tim plekom tako da tu nema ama bas nikakvog protoka vazduha.
Za ovo hladjenje treba imati bas dobro kuciste posto sva toplota ostaje tu gde jeste tj u kucistu i ako ono nema dobar protok vazduha moze doci do povisenog grejanja kartice mada je ova poslednja generacija nesto hladnija od prethodne generacije ATi proizvoda.
Tacno,bez dobro provetrenog kucista i ovo hladjenje nece imati nekog specijalnog udela..Sta vrede i ova tri ventilatora ako je u kucistu mali prostor i slabo provetreno,vazduh samo kuva.. Sto se tice generacije chipa i to je tacno da se manje greju ali ovde je pojacana naponska sekcija i klokovi su podignuti tako da ova karta nece bas biti tako hladna..Otud i ovakav sistem hladjenja..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.