Garant izbacuju sto su primorani..Ako su resili problem svaka cast,skidam kapu ali zapamtite moje reci..Preci ce na 32 nm jos u trecem kvartalu ove godine..
S obzirom da se situacija neće popraviti, i da članovi foruma pronalaze svai dan po jedan novi link ka stranici (koja je također uglavnom link ka nekoj drugoj ili prepis neke druge...) o Gvozdi, a ovaj, kurva, nikako da dođe, predlažem da admini koji tako vredno rade na promenama sajta, ubace jedan counter unatraške do izlaska Gvozde. Ovde se sada može slobodno diskutovati od kog broja da počnu... a ako dođe (čuj, ako...) do polemike koji je to broj tj. kada izlazi Gvozda, neka budu tri-četiri countera odjednom. Ono, otvoriš PC Berzu i pokaže ti se numero 227, i ti kažeš: AHA! 227! Značajno naglas pročitavši ostalim životno zainteresovanim ukućanima. JOŠ 227! A već sutra, 226! I tako. Mene je ovaj Matrox baš razočarao. On je svojevremeno mnogo više srao o svojoj Parheliji od nvidije sada o Gvozdiki, pa dotična u upotrebljivoj varijanti nikada nije ponovo izašla. A ja čekam li čekam. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Kao sto i sam vidis danas je moderno da se prica o necemu sto jos nije izaslo.. Iskreno ti detalji i ne poticu od NV vec se samostalno pisu od strane raznih fanova i mogucih radnika koji rade za NV pa kao nesto ``znaju`` imaju proverene informacije.. Mislim da dok god ne bude zvanicno nista se ne zna a ovo samo ide na stetu nv-u sa ovakvim raznim nagadjanjima i ``vestima`` tog tipa..
idemo na Mars,idemo na Mars.......secas se te pesme:D mozda su zelene vatrenije od ovih nasih bele puti...???
:: Nego kad ces ti nama da se zenis? : :: Skar opet si pogresio,ja samo skupljam mezimice ,(plave,crne..pa cak i crevene-nema ni jedna zelena hahahaha :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
Pazi ako imaju ono sto nama treba,tunel za voz onda moze..Prihvaticu i sa antenicama na glavi hehehe...
Green,Green,Grass Of Home
:: idemo na Mars,idemo na Mars.......secas se te pesme: :: mozda su zelene vatrenije od ovih nasih bele puti...?? :: :: :: :: Nego kad ces ti nama da se zenis? : :: :: Skar opet si pogresio,ja samo skupljam mezimice ,(plave,crne..pa cak i crevene-nema ni jedna zelena hahahaha :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
:: Pazi ako imaju ono sto nama treba,tunel za voz onda moze..Prihvaticu i sa antenicama na glavi hehehe.. :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: idemo na Mars,idemo na Mars.......secas se te pesme: :: :: mozda su zelene vatrenije od ovih nasih bele puti...?? :: :: :: :: :: :: :: Nego kad ces ti nama da se zenis? : :: :: :: Skar opet si pogresio,ja samo skupljam mezimice ,(plave,crne..pa cak i crevene-nema ni jedna zelena hahahaha :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.